kokeboktilbud trines mat 1 + 2

Etter 1. mai er det bestselgersalg på en del av fjorårets bøker, blant annet TRINES MAT 2 som nå selges for kr. 199. Det er også tilbud på den første kokeboken min, TRINES MAT, som selges for kr. 149.

Begge bøkene har vært bestselgere siden de ble lansert, og TRINES MAT var faktisk den mest solgte norske boken i fjor, to år etter at den kom ut! Vi er nå oppe i 22 opplag og 175 000 eksemplarer! TRINES MAT 2 er bestilt i 3 opplag og er oppe i 60 000 eksemplarer! Det er utrolig gøy at begge bøkene har blitt tatt så godt imot, og nå er lagrene fylt opp for at enda flere skal finne inspirasjon til nye matgleder, enten det er hverdag eller fest! Løp og kjøp!

TRINES MAT

Du bestiller en eller begge bøkene ved å klikke deg inn HER, via lenkene i første avsnitt, eller via banneret i høyremenyen. Ordre over kr. 295 sendes portofritt hjem til deg. Tilbudet gjelder tom 31. mai 2016.

Ønsker du å bestille et signert eksemplar av TRINES MAT 2 (kr. 350) kan du gjøre det HER.

Trines mat 2 signert

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hej Trine.
    Jeg er vild med dig og dine opskrifter. Og da jeg ser at din bog nu er på tilbud, vil jeg gerne købe en. Desværre står der at de kun tilsender til norske adresser. Ved du hvor jeg som dansker kan købe den og få den tilsendt?
    Med venlig hilsen
    Maria

  2. Og nå ble bok 2 også endelig kjøpt:) takk for en inspirerende og flott blogg og bøker du deler med meg:)

  3. her var det utrolig mye spennende og delikat mat, tusen takk for mange gode tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste