Morsdagskaker 2016

Både morsdag og Valentinesdag er rett rundt hjørnet, og uansett om du skal feire dagen(e) eller ikke, så smaker det jo alltid godt med noe søtt! Enten det er søt gjærbakst etter brunsjen, vaffelhjerter i skiløypa eller på terrassen dersom sola skulle dukke opp, et kakestykke til kaffen eller en deilig dessert etter en hyggelig middag. Her er noen forslag som kanskje kan være til inspirasjon.

Gulrotkake med eple og sjokolade

En favoritt uansett anledning er gulrotkaken med eple og mørk sjokolade. Enkel og kjempegod på smak, og eventuelle rester kan gjemmes i fryseren til en annen anledning. Det samme gjelder snickerskaken som lages i langpannen, og som allerede er blitt manges favoritt.

Brownie med oreokrem

Kanskje frister det mer med deilig brownie med oreokrem eller den tradisjonelle oreokaken? Eller kanskje du heller vil slå til med en staselig sjokoladekake med fløtekrem og blåe bær? Da får du garantert plusspoeng i margen! Er det bløtkake som står på ønskelisten kan jeg anbefale sukkerbrød med deilige friske bær og valnøtter under marsipanlokket.

En mørk og smakfull brownie er heller ikke å forakte, eller foretrekker du kanskje den blonde kusinen blondie med hvit sjokolade og sitron?

Hvetekrans med sukker og kanel

Nystekte rømmevafler er alltid populært, og er kjapt og enkelt å lage. Enda mer populær blir du kanskje dersom du fletter en hvetekrans med kanel og sukker i svingene, eller lager en imponerende sjokoladestjerne? Det er slett ikke så vanskelig når du kjenner triksene.

Middagen blir enda mer minneverdig med et søtt punktum. Hva med sjokoladefondant med godt tilbehør, panna cotta med sjokolade og espresso eller kanskje ostekake på glass?

Sjokoladefondant, panna cotta og karamelliserte pistasjnøtter

Uansett hva du velger og uansett hvilken anledning det skulle være: NYYYT!

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste