Trines mat 2

Onsdag den 19. august lanseres den nye kokeboken min TRINES MAT 2! Jeg fikk det aller første eksemplaret levert på hytta med bud sist fredag, og det var utrolig stort! Jeg er veldig fornøyd med boken og gleder meg veldig til å vise den frem!

Vi feirer lanseringen med frokost på Tanum på Karl Johans gate onsdag kl. 8-9, se her. Det er et åpent arrangement, så det er bare å stikke innom dersom du er i Osloområdet. Her vil jeg prate litt om boken, det vil bli servert frokost (smakebiter fra boken) og det vil også være mulig å få kjøpt boken og få med en signatur, dersom du ønsker det. Jeg håper vi sees!

Trines mat 2

Det blir flere lanseringsarrangementer rundt omkring i landet, blant annet lanseringsfest i Cappelen Damms lokaler i Akersgata (9.9) og boksigneringer i Bergen (22.9), Stavanger (23.9), Kristiansand (24.9), Trondheim (6.10), Ålesund (7.10) og Tromsø (8.10). Jeg håper vi sees! Jeg kommer tilbake til nærmere detaljer når jeg vet mer om steder og tidspunkt.

Trines mat 2

Vil du lese mer om boken og hva den inneholder kan du ta en titt her. Boken koster ordinært kr. 399. Dersom du ønsker å kjøpe boken og få den hjem til deg så raskt som mulig kan du bestille den her for kr. 349. Da får du den til maksimal rabatt og fritt levert hjem til deg. Du kan også klikke deg inn via banneret som ligger i høyremenyen på bloggen.

Trines mat 2

Jeg gleder meg veldig til lansering, og er veldig spent på å høre hva dere synes!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei hei Trine! Gler neg til boka kjem, og ikkje minst til du kjem til Bergen. Fekk Trines mat i julegåve, og den har vore som ein bibel for meg sidan. Får til og med kjærasten til å fylgje matplanen og ha middagen på bordet før eg kjem heim. Eg er cøliakar, og synast boka Di er grei å forhalde seg til sjølv om eg må Vera glutenfri 😉

    1. Så hyggelig å høre! Som jeg skriver i innlegget vet jeg ikke mer om opplegget enn det som står her, men kommer tilbake til detaljene straks jeg vet mer. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste