Flykake - Mathias 6 år

I dag er det 6 år siden verdens beste Mathias kom til oss. Vi reiste hjem fra sykehuset 10 timer etter fødselen og hver dag siden har vært en fest fra ende til annen. Det var ingen selvfølge å bli mamma igjen i voksen alder, men når det endelig skjedde gjorde jeg også et veivalg som jeg slett ikke har angret på i ettertid. Uten dette har jeg neppe vært aktiv matblogger og kokebokforfatter i dag. Med småbarn i huset ble det også mer fokus på hverdagsmaten, noe jeg gjennom disse årene har delt med dere her på bloggen. Joda, vi spiste sunn og god middag sammen før han ble født også, men mannen min pendlet mange mil hver dag og jeg jobbet lange dager og var mye på farten, så jeg hadde nok da et større fokus på helge- og festmaten på bloggen, enn hverdagsmaten.

 

Disse 6 årene har vært fantastiske på mange måter. Først og fremst er det herlig å få lov til å være sammen med denne glade fyren som gjør det ekstra fint å være til. I tillegg koser jeg meg også med hobbyen min, som for tiden også er mitt leverbrød og som også har gitt meg en fleksibilitet og muligheten til å tilbringe enda mer tid sammen med gutta mine. Men, det innebærer også at jeg til tider jobber mye på kveldstid og aldri kan ta helt fri.

Flykake - Mathias 6 år

Men, nå skal vi feire seksåringen – ja to dager til ende faktisk! I dag kommer barnehagen hjem til oss på pizzapropeller, «flyplass-kake» (eller bestilling fra seksåringen) og «flykjeks», og i morgen blir det feiring med mafiaen, venner og faddere. Cirka femti munner skal mettes i løpet av disse to dagene, og noe av dette blir kanskje også «bloggmat» etter hvert, blant annet under tagen «barn«.

 

HIPP HIPP HURRA for verdens beste Mathias!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Gratulerer med 6 års dag! Flott kake du har laget 🙂

  Vi feiret 6 års dage med besøk fra barnehagen i går, og har familiekalas til helgen. Tiden går så fort når man har barn 🙂

 2. Gratulerer til Mathias og mamman!
  Det er så morsomt, for det vises så godt på sønnen din hvor mange år jeg faktisk har lest bloggen din nå! Takk for at du deler, i den enorme matverden er du den eneste jeg stoler blindt på. Gleder meg hver dag til ny oppskrift! Håper det blir flere bøker også.

 3. Gratulerer med en superfin seksåring! Ble inspirert av flyplasskaka di til ene snuppa mi som blir fire år i juli – finner jeg den kanskje her på bloggen din?

  God feiring!

 4. Hei
  Jeg bare lurte på om hvilken sjokoladekake oppskrift du har brukt her? Den med cultura? Skal feire seksårsdag for sønnen min på fredag og tenkte å lage denne kaken:-) og kjeksene 😉 veldig fin blogg og har begynt å bruke ukesmenyene 🙂 er fantastisk å slippe å planlegge selv.

  1. Jeg har brukt en annen sjokoladekakeoppskrift (kommer snart), men du kan fint benytte en av langpannekakene jeg har på bloggen. Lykke til med feiringen (og beklager sent svar).

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste