2013-12 Fikenmarmelade, honning og sjokoladebiscotti

Så er den endelig her, selveste julaften! Med en femåring i huset er det ikke fritt for at vi har vært løpende orientert om hvor mange (eller rettere sagt få) dager det har vært igjen. Og hadde jeg fått muligheten å utsette den noen dager, hadde jeg nok kjapt takket ja til den muligheten. For det har vært veldig hektisk og høy “Tårnfridfaktor” den siste tiden, med blant annet boksigneringer, intervjuer og det som følger med, og oppi det hele har jeg forsøkt å stelle i stand jul til mine kjære. Som for eksempel da jeg skulle lage konfekt med jentene mine dukket lokalavisen opp for et intervju og bilder. Jeg organiserte kalorier og kjøkkenredskaper etter beste evne, mens jeg svarte på spørsmål, og de flinke jentene mine fikset årets julekonfekt for oss alle. Og da jeg hadde planlagt å pynte pepperkakehus med Mathias, var jeg istedet på radio sammen med de hyggelige folka i NRK P1s Brønsj. Da jeg egentlig hadde planlagt å pakke inn de siste julegavene, satt jeg heller ved Macen og ga tilbakemeldinger på intervjuer som skal publiseres på nyåret. Med andre ord en litt annen situasjon enn tidligere år, men det er selvsagt veldig hyggelig at TRINES MAT og bloggen får så mye oppmerksomhet. Ja, jeg klyper meg i armen rett som det er, men uansett er det ikke til å stikke under en stol at døgnet fortsatt bare har 24 timer, og at jobb og familieliv likevel skal gå sin vante gang oppi alt dette. Det er jammen godt jeg har en mann som ordner opp!

 

riskremMen nå er vi endelig i mål, og jeg gleder meg til hyggelig og tradisjonsrik julefeiring med mine kjære. Vi har nettopp hatt besøk av jentene med familier med julegavebytte, gløgg og julekaker. Julekvelden skal feires sammen med de to stesønnene mine, og på menyen står ribbe med godt tilbehør – og riskrem til dessert. Og i romjulen skal vi feire med resten av familien og venner, og ellers ta det helt med ro innimellom. Det er lenge siden sist, og det ser jeg veldig frem til! Ja, jeg har til og med kjøpt inn garn og strikkepinner i håp om at jeg kan få strikket en Mariusgenser til Mathias før våren setter inn.

 

Jeg tar juleferie fra bloggen et par dager, men kommer plutselig tilbake med tips til nyttårsmenyen og en årskavalkade.

 

JEG ØNSKER DERE ALLE EN GOD OG MATGLAD JUL!

 

Juleklem fra Trine 🙂

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste