Jeg har nå vært på Cappelen Damm forlag og signert 200 eksemplarer av TRINES MAT, som nå kan bestilles via DENNE lenken. Prisen er kr. 305, fraktfritt sendt hjem til deg.

Trines mat cover - endelig

Dersom interessen er stor så signerer jeg gjerne flere, så her skal alle få!

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke for den gode mottagelsen boken har fått, og alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått fra dere lesere! TRINES MAT er nå trykket opp i fire opplag, til sammen 29 000 eksemplarer! Den har også vært på en av de 5 første plassene på “Bestselgerlisten” til Bokhandlerforeningen (under kategorien “generell litteratur”) siden den kom ut! Det er utrolig gøy å få så bra respons!

trines mat signert

Jeg skal også ha noen boksigneringer i Osloområdet før jul, hvis du vil slå av en prat og få en personlig hilsen i boken:

  • 5. november kl. 18: Lørenskog, Tapas Tapas (bokbad)
  • 13. desember kl. 16: Oslo, Tanum CC Vest
  • 16. desember kl. 18: Skedsmo, ARK Strømmen Storsenter
  • 19. desember kl. 19: Lørenskog, ARK Metro

 

EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Så kul! Och vad fin boken ser ut, med väldigt bra bild på dig. Måste kännas så härligt att få ge ut din kokbok!
    Här har du en trogen fan och läsare, som också är matbloggare, men i mindre dimensioner – än så länge:)
    Med vänliga matglada hälsningar från Katinka i sitt Kitchen

  2. Hei Trine,
    så kult med egen bok! Og den ser utrolig fin ut.
    Synd at det koster så mye frakt til Tyskland. Men jeg skal sikkert kjøpe boka neste gang jeg er i Norge.
    Siden bloggen din var den første jeg begynte med å lese regelmessig..
    Ha en fin helg og lykke til videre med boksalg!!

    Storhilsen
    Susanne

  3. Jeg tror nok jeg var en av de første som forhåndsbestilte boken din, og jeg elsker den og bloggen din. Liker egentlig ikke å lage mat,(elsker å bake) men du inspirerer meg med dine lettforklarte og gode oppskrifter, så i en alder av 52 år synes jeg matlaging begynner å bli O.K. TUSEN TaKK!! Dessuten lurer jeg på om du kommer til Tønsberg

  4. HEI TRINE!
    JEG HAR EN UTFORDRING PÅ LØRDAG OG JEG LURTE PÅ OM DU HADDE NOEN LURE TIPS!
    JEG SKAL FEIRE 3O ÅR OG FÅR CA 30 GJESTER!
    STEDET JEG SKAL HOLDE FESTEN OG HVOR JEG MÅ LAGE MATEN HAR ETT KJØLESKAP OG TO PLATETOPPER!
    JEG TENKTE Å SERVERE ULIKE TAPASRETTER MEN HVORDEN LAGER JEG ETT FULLVERDIG TAPASBORD MED DET UTSTYRET JEG HAR TIL RÅDGHET?
    NOEN FORSLAG TIL HVILKEN RETTER JEG KAN SETTE FREM?
    MVH JEANETTE

    1. Jeanette:

      Jeg er veldig fan av Trines mat, men her kommer et alternativt forslag til festmat.

      Gulasjsuppe med godt brød til. 🙂 Godt landbrød med smør, eller foccaciabrød passer også fint.

      Jeg hadde det i mitt 30-års lag med omtrent like mange gjester (også høsten, for dette er høstmat).

      Maten var laget på forhånd (natta før anbefales ikke siden det fort kan bli sent, men godt ble det!), også er det bare å varme opp når man skal servere (svak varme, så det tar lang tid, men da kan du gjøre andre ting).

      Jeg fikk masse skryt for maten. Noen var litt skeptiske før servering, men alle spiste masse og komplimenter haglet etterpå. 🙂

      Gratulerer med dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.