Nå er det ikke lenge til kokeboken min TRINES MAT er å finne i bokhandlene, eller blir sendt ut – dersom du har forhåndsbestilt den. Inntil da kan du få en liten sniktitt i boken HER (eller klikk på bildet).

Hva synes du?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Ser kjempefin ut – har bestilt og gleder meg til å få den i posten om ikke så lenge 🙂 Tr or jeg kanskje må få kjøpt et kokebok stativ så den kan få stå oppslått på kjøkkenbenken.

 2. Den ser utrolig flott ut, liker veldig godt at det er en flott blanding av ukemenyer, venninnemat, desserter og tilogmed romantikk. Den skal inn i min kokeboksamling.
  Du er en inspirasjon ikke bare for ikke-bloggere , men også veldig stor inspirasjon til matbloggere der ute, takk.

  Vennligst hilsen
  Frøken Larsen

 3. Gratulerer med fantastisk fin bok Trine. Gler meg til å få den i hendene. Har så stor glede av bloggen din, så boka blir stas å få i hus.

  Med vennleg helsing
  Maria T.

 4. Gratulerer med en nydelig bok! Den er allerede ønsket som venninnegaver til jul, og det skal de jammen meg få. Takken blir vel en god middag, så det kaller jeg god investering.

  Flott blogg og en flott bok! Takk for daglig matinspirasjon 🙂

 5. Hei og gratulerer så mye! Gleder meg til å se den i bokhandelen. Jeg har fulgt bloggen din lenge og har prøvd mange oppskrifter. Både bakverk og middager. Og er alltid veldig fornøyd med resultatet. Boka skal inn på kjøkkenet mitt, det er helt klart 🙂

 6. Hei!
  Har fått melding at kokeboka er på vei og jeg gleder meg! Den ser så fin ut! Måtte bare ha denne! Nå skal vi prøve mange nye oppskrifter utover høsten! Gledes!

 7. Lekker og innbydende kokebok! Gratulerer med den! Jeg gleder meg til boklansering og håper å få et signert eksemplar av boken da.

 8. Kjempeflott bok! Og spennende inndeling av maten i ukemenyer og annet.
  Jeg gleder meg til den kommer i posten 🙂

 9. En utrolig flott og inspirerende kokebok. I ettermiddag fikk jeg beskjed om at boken var kommet på post i butikk og det tok ikke lange tiden før jeg var og hentet den 🙂 Så nå har jeg bladd meg gjennom alle sidene i boka en første gang, og nå er den på rundgang til 13-åringen. Jeg er sikker på at denne kommer til å bli brukt masse fremover. Takk for en kjempefin kokebok.

 10. Endelig fikk jeg brukt bursdagsgavekortet på kr. 349.- Boka er i hus, og jeg må si jeg er imponert over innhold, design og foto. På neste gourmetklubb blir det oppskrifter KUN fra denne boka. Godt jobba, fru Sandberg. Ellers så har middager det siste halve året bare vært hentet fra trinesmatblogg.no, til stor glede og begeistring for familie og venner. Takk!

 11. Gratulerer med egen bok. Du har ellers en fantastisk bra nettside med gode oppskrifter som jeg prøver titt og ofte. Lurer på om du kunne lagt ut noen matpakketips også til smårollinger? Vår sønn har begynt på skolen og det er kjekt å ha litt alternativer.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste