Da er det dagen før dagen og brikkene begynner å falle på plass her i heimen. Huset er ryddig, rent og julepyntet, pepperkakehuset er ferdigpyntet, fem småkakesorter er i boks, tre sorter konfekt koser seg i kjøleskapet og nydelig gjærbakst venter i fryseboksen. Julemiddagen er forberedt, julegavene er pakket inn og straks står pynting av juletreet for tur.

Når julefreden senker seg over heimen i ettermiddag står “hjemmegravet” laks med sennepssaus på menyen. Julaften blir det julefrokost med mafiaen, og ellers en rolig julekveld med min kjære og Mathias, med ribbe og riskrem på menyen. Og med et prakteksemplar av en fireåring i huset håper vi også på at julenissen stikker innom en tur. Ellers ser jeg frem til fine juledager med en blanding av familieselskaper, juletrefest med familie og venner – og kanskje også noen dager helt uten planer innimellom.

Jeg tar et par dager juleferie fra bloggen, men er plutselig tilbake med tips til nyttårsmenyen og et nostalgisk tilbakeblikk på det fantastiske matbloggåret 2012.

Jeg takker for mange hyggelige kommentarer og hilsner de siste dagene, og ønsker dere alle en riktig GOD OG MATGLAD JUL!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Tusen takk for mange nyttige tips og flotte oppskrifter :). Ønsker deg og dine ei riktig god jul og alt godt for det nye året 🙂

 2. God jul til norges beste matblogger, og tusen takk for alle gode matopplevelser i 2012. Gleder meg til å følge deg videre i 2013.

 3. Såherlig!

  Virker som du har alt på stell. Haha, litt langt fra hvordan vi har det. Men treet er i allefall oppe, pinnekjøttet ligger i vann, pakkene er klare og konfekten ligger i fryseren!

  GOD JUL til deg!

 4. Hytta er pyntet, ribba er krydret og idag bakte jeg Napoleonskake som skal være en litt utradisjonell dessert i morgen. Kjernefamilien på 4: jeg, mann og to voksne sønner skal ha en relax julekveld som vi alltid har. Pynt, mat og pakker er supertradisjonell og vi viker ikke en tomme bortsett fra napoleonskake.
  Men antrekket er relax: kom som du er og alle stiller i koseklær, les ulike rutete varianter av Bjørn Borg pysjbukser. Jeg har tross alt en ny velur deress, rød:) Mens vi venter har vi spist opp en boks Biscotti “Trines style”, bakt fredag og imorgen blir ribben tilbredt etter “Trines style”. God Jul Trine, jeg gleder meg til å følge deg videre slik at jeg kan fortsette å kose meg på kjøkkenet. Vet du hva jeg har ønsket meg til jul ? En kjøkken PC på stativ slik at jeg kan ha oppskrifter tilgjengelig på en ryddig måte;)

 5. Hei:-)Nå har jeg laget pepperkakedeig for første gang i mitt liv,din oppskrift selvfølgelig:)mannen skal jobbe noen timer imårå så da skal jeg lage pepperkaker med fire barn her i huset:)Veldig inspirerende blogg,tusen takk å riktig god jul til deg:-)

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste