Det er utrolig gøy å se at det er så stor respons på kokeboktilbudene jeg kan tilby dere via tanum.no. Det er mange som har slått til på tilbudet på Familiekokeboka og Den store kakeboka, og jeg mottar daglig hyggelige tilbakemeldinger fra flere etter at bøkene har dumpet ned i postkassen.

Mens vi er så godt i gang kommer jeg like godt med et nytt tilbud, denne gangen på Øyvind Hjelles «GOURMET FOR BEGYNNERE» til halv pris! Dette er en kokebok som har vært til stor inspirasjon for meg i mange år, og har blant annet resultert i oppskrifter som Laksetartar med avokado- og mangosalsa, Kamskjell med chevrékrem og honningvinaigrette og Saltimbocca. Boken har spennende og gode oppskrifter, og hvert kapittel avsluttes av en vinmeny. Hjelle har fokus på gode norske råvarer, og presenterer flere norske klassikere i ny drakt. Boken inneholder også en liste over hva du trenger på kjøkkenet, og nyttige tips til inspirasjon og informasjon kommer ellers på løpende bånd.

Kjøp GOURMET FOR BEGYNNERE ved å gå inn på DENNE linken og oppgi rabattkode TRINESGOURMET. Da får du boken for kr. 199, ordinær pris er kr. 398. Rabatten gjelder ut oktober 2012. Løp og kjøp!

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg kjøpte denne boken på et matkurs hvor Hjelles var en av lærerne. Jeg har prøvd et par av oppskriftene med varierende hell, men den aller beste er hans oppskrift på bacalao.

    Ved en liten justering i oppskriften så har jeg og samboeren min endelig klart å få torsk inn i vår meny 🙂

    Anbefaler boken!! Løp og kjøp 🙂

  2. Takk for dette! Jeg passer veldig godt i beskrivelsen «begynnende gourmet» så mye sier meg at denne boken er noe for meg. Gleder meg til den kommer i postkassen. Kokebøker er vel kanskje de beste bøkene jeg vet om!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste