Da er det plutselig julaften igjen. Selv skal jeg feire julekvelden sammen med mannen min, vesle Mathias og mine to stesønner. På menyen står ribbe med tradisjonelt tilbehør, med riskrem og bringebærsaus til dessert. Jeg tar nå noen dager juleferie fra matbloggen, men er plutselig tilbake i romjula med oppskrifter og tips til den store nyttårsfesten. Da gjenstår det bare å ønske dere alle en

* GLEDELIG JUL! *

Skulle det oppstå kriser på kjøkkenet i løpet av jula, kan jeg anbefale MatPrats krisetelefon SOS Julemat.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Ha en velfortjent juleferie,Trine. Det skal jeg også ha etter å ha laget mye godt etter dine oppskrifter. Nå er kjøleskap, krukker, snopeskåler og kakebokser fulle av godsaker som skal nytes de neste dagene. Takk for gode oppskrifter til hverdags og fest!

 2. God Jul Trine!
  Jeg har fulgt deg i mange år nå, og jeg er imponert over hvordan du har utviklet bloggen din, ikke minst at du orker. Det krever ganske mye å holde et slikt nivå som du gjør. Selv lager jeg ikke så mye mat for tida (jeg leser derimot mye om mat), men gubben lager mye og han bruker bloggen din flittig.
  Ønsker deg og familien ei fin romjul og gleder meg til et nytt år med bloggen din!
  Juleklem fra Unn Gøril

 3. Ønsker deg en riktig god jul! En forsinket gratulasjon også som Årets Matgleder, velfortjent!!Jeg har aldri vært noe flink eller hatt interesse av å lage mat, men etter at jeg oppdaget bloggen din har det forandret seg! Ikke bare har jeg fått masse inspirasjon og moivasjon til å prøve nye ting, men jeg får også alltid skryt når jeg har forsøkt meg på dine oppskrifter, om det er festmat, hverdagsmat eller dessert. Jeg og en venninne har en standarfrase når vi har lagd middag til hverandre: » Det er Trine vettu!». 🙂 Tusen takk for en flott blogg!

 4. Må henge meg på Uglas kommentar: Bloggen din er min desiderte favoritt blant matbloggene. Uslåelig på både innhold og design. Alt jeg lager fra dine oppskrifter blir skikkelig godt. I tillegg inspirerer du meg til å eksperimentere videre – tusen takk!
  Glade juleønsker fra meg til deg. Så håper jeg du fortsetter bloggingen i 2012!
  Pludrehanneklem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste