Hjemmelaget konfekt må nytes med andakt, men for mye av det gode kan fort bli alt for meget, så her gjelder det å beherske seg. Sju sorter er selvsagt alt for mye, med mindre man trakterer et helt fotballag. Men, om jeg skulle ha valgt sju sorter hadde jeg valgt disse (klikk på bildene):

Emilies Troikakonfekt

 

Bringebærtrøfler

 

Anettes sjokoladekonfekt med peppermynte

 

Trøfler med sitron

 

Sjokoladekarameller

 

Havrekuler med sjokolade og espresso

 

Marengs med sjokolade og mandler

 

Hva er din konfektfavoritt?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. God lille julaften!

  Jeg gleder meg til å lage
  Emilies troikakonfekt!!

  Barna og jeg ser nå julemorgen og
  spiser julebrødet ditt med brunost.

  Lykke:-)

  Gledelig jul til
  deg og dine!!

  HCklem

  1. Høres ut som en god start på lillejulaften. Har akkurat tatt opp et julebrød fra fryseren, slik at det blir julebrød med brunost og te til Snekker Andersen i morgen tidlig. En god jul til deg og dine! 🙂

 2. Det er enda lenge igjen til jul, men jeg har ofte så mange planer og ikke alltid verdens beste tidskjema så derfor blir det ofte med ideen og tanken.

  I år har jeg veldig lyst til å lage konfekt og lurer litt på hvor lang tid i forveien jeg kan lage det. Hvor sent/tidlig lager du feks trokiakonfekt, peppermytekonfekt ?

  Hilsen
  Cecilie : )

  1. Konfekt lager jeg så tett oppunder jul som mulig, sånn ca en gang i den siste uken før jul. Konfekt har ofte ikke så lang holdbarhet og er aller best ganske nylaget. Lykke til med planleggingen og konfektlagingen når det blir tid for det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste