For en stund siden ble jeg kontaktet av Kristin Hove, som samlet oppskrifter til sin kokebok nr. 2, fra familie, venner – og matbloggere fra hele verden. Hun ønsket å benytte to av mine oppskrifter, nemlig Ovnsbakt torsk med spinat, fetaost og cherrytomater og Havrekjeks med sjokolade. Det fikk hun selvsagt lov til.

Nå er boken endelig ute, Collected Winter Recipes. Kristin har selv tatt alle bilder i boken, som for øvrig er på engelsk. En flott kokebok med mange dimensjoner. Alle rettene er fotografert på serviser fra 70 tallet, noe som vekket gode minner for min del da torskeretten min var fotografert på samme servise som min mormor og morfar hadde.

Kristin er også aktuell med sin tredje kokebok, nemlig Mellom bakkar og berg, som er en flott bok med oppskrifter og historier om lokalmat fra vårt ganske land. Et godt julegavetips til matglade med nysgjerrighet og interesse for råvarer og oppskrifter med historie!

Kristin ønsker å gi bort to eksemplarer av hver av bøkene til dere. For å være med på trekningen må du skrive en kommentar til dette innlegget. Samtidig ønsker jeg å vite om du har forsøkt noen oppskrifter på matbloggen min, og om du eventuelt har en favoritt? Dette vil være nyttig informasjon i et prosjekt jeg skal gå i gang med på nyåret.

Fristen for å delta i blogglotteriet er onsdag 30. november kl. 20. Vinnerene blir kunngjort i dette innlegget og på facebook.

Ha en fin helg!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. jeg synes du har en helt fantastisk blogg. ukesmenyene dine blir fulgt flittig, og er inne å kikker på dem hver uke!

  1. Du har en fantastisk blogg. Er innom her hver dag. Finner mye inspirasjon. Det er flott at det kommer ut kokebøker om lokal mat og gode råvarer.

  2. Trine! Jeg digger matbloggen din. Skulle ønske jeg oppdaget den tidligere, etter flere år med mye tankebry om hva vår lille horde skal ha til middag. En av favorittene er indisk gryte med kylling, epler osv. Herlig!

 2. Jeg har brukt mange av dine oppskrifter, blant annet nanbrød, gulrotkake, kardemomme på en snurr, havrekjeks med sjokoladebiter… Fovoritten er helt klart kardemomme på en snurr, de er nydelige!! Finner mye inspirasjon på dine sider:)

 3. Jeg blir veldig inspirert av å lese matbloggen din, og kjenner matlaginglysten kommer sakte men sikkert snikende. Jeg laget Indisk kyllingsuppe for en stund tilbake, og har laget den en gang til etter det, Byttet ut eple med purre siden jeg er allergisk mot eple og det ble veldig godt 🙂

  Jeg har laget mye middag i det siste og liker det godt, men jeg merker jeg er fersk i prossesen. Selv om jeg er en kreativ person, kjenner jeg at ideéne stopper opp på kjøkkenet og det hadde vært en god hjelp i kokebok.

 4. Jeg har prøvd på flere oppskrifter, men gulrotmuffins med sjokolade og eple er nok favoritten. Ellers vil jeg også trekke frem minipavlova med limekrem og hjemmelaget tacokrydder. (Sistnevnte ble gitt som julegaver i fjor!)

 5. Er gjærne med i trekningen av bøkene de så veldig fine ut 🙂 Er innom bloggen din så godt som hver dag og inspirerer meg, er ikke så god på å lage en oppskrift helt etter boka så kan ikke trekke ut en oppskrift spesielt, men skal nå prøve eltefritt brød !!!

 6. Hei Trine!

  Da blir jeg med i trekningen 🙂

  Jeg har blant annet prøvd nanbrød, pepperkaker, indisk kyllingsuppe og thom kha gai. Helige oppskrifter alle sammen. Favoritten på middagsbordet er den indiske kyllingsuppen! SUPERGOD med mange forskjellige smaker 🙂

 7. Det hadde vært koselig å vinne en av disse bøkene. Jeg er ofte inne på din blogg og finner oppskrifter. Så tusen takk for at du tar deg tid til å blogge alt dette.

 8. Jeg vil gjerne bli med. Om jeg ikke er inne daglig så er det mange ganger i uka.
  For meg fungerer matbloggen som katalysator. Jeg får ideer om hva jeg har lyst til å lage, men ofte blir det ikke helt likt 🙂

 9. Jeg bruker oppskrifter fra bloggen hver uke og har mange favoritter. Torsken med spinat, feta og cherrytomater som er brukt i boken her er en av hverdagsoppskriftene jeg bruker mye. Fredagsfavoritten for hele familien er “fougasse” med kylling, aioli og pesto blant annet. Håper på vinnerlykke!

 10. Jeg er ivrig bruker av oppskriftene, både kaker brød, dessert og ikke minst middager. Du har åpnet en ny, god og enkel fiskeverden for oss her i huset. Jeg tror ikke det går en eneste uke uten minst 2-3 oppskrifter brukt fra Trines matblogg. Men en favoritt, det er umulig! Siden det nå er søndag morgen og frokosten inneholder 5-korn brød fra bloggen får det bli dagens favoritt!

 11. Oppskriftene dine henter jeg ofte inspirasjon fra. Jeg liker godt at du har kategorisert godt på siden din og at det er lett å søke. Jeg har ikke en favoritt, men mange. Lager jevnlig (har blitt avhengig) knekkebrød, gulrotkaker, minestronesuppe, lakseretter med mer. Alt med hell! Håper på vinnerlykke. Blir alltid så inspirert av kokebøker (og matblogger). En av favorittbøkene mine er “Apples for jam”.

 12. Jeg er en flittig bruker av oppskriftene dine! Er veldig tilhenger av “posemat” som man nesten ikke tenker over at man kan lage selv. Derfor er din tacokrydderoppskrift flittig brukt. Ellers har jeg vel brukt oppskrifter i alle kategorier, omtrent. Veldig fornøyd!

 13. Jeg er en flittig leser av bloggen – og har prøvd veldig mange av oppskriftene.
  Elsker spesielt brød og kake oppskriftene – men i det siste har vi pga sykdom måttet prøve oss fram med en annen type mel og sukker, men det har gått utrolig bra. Til frokost i dag skal vi spise Eltefrit rugbrød som ble veldig godt med speltmel.

 14. Har prøvs mange oppskrifter, men bollene er en klar favorittt! Den boks så absolutt veldig spennende ut! Legge på ønskelista!

 15. Jeg bruker bloggen din veldig ofte, og følger den på bloglovin 🙂 Jeg har brukt så mange av oppskriftene her at jeg ikke kan remse opp alle. Ofte gjør jeg selv en liten vri på dem, ut fra hva jeg har i hus. Jeg synes blogen er en flott inspirasjonskilde! Aller mest har jeg kanskje hatt nytte av fiskeoppskriftene 🙂

 16. Hei. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine og har to klare favoritter som jeg ofte lager.
  Og det er porsjons foccaciaene og pizza med pesto og parma skinke 🙂

  Hilsen Kine.

 17. Syns du har fått til ei flott og innhaldsrik side med mye inspirasjon.
  Elsker å lage mat og prøve meg frem på kjøkkenet. Syns ukes menyene er et kjempe godt tiltak og elte frie rundstykker er bare magisk!

 18. Jeg er innom bloggen din flere ganger i uken, har prøvd både middag- og bake-oppskrifter. Denne uken prøvde jeg Portvinsgløgg, og den ble kjempegod…skal lages til 1. advent 🙂
  Tusen takk for mange gode ideer og oppskrifter! Kjempe kos å følge bloggen din her i Sveits!!
  Kos deg i adventstiden – sammen med familien og venner.

 19. Jeg har bare prøvd to oppskrifter foreløpig, men kikker alltid på ukesmenyene dine. Har prøvd brokkoli-wok og kyllingfilet med parmaskinke rundt. Kjempegodt!

 20. Jeg har prøvd flere, særlig rundt den 15. hver mnd for da kommer stipendet på konto 😉 Biff med kremet spinat, konfiserte tomater og karamelliserte sjallotløk er favoritt nummer 1! I går lagde jeg minipavlova med limekrem og blåbær som del av min første tre-retters middag – og fikk veldig gode tilbakemeldinger! Du er så inspirerende og flink 🙂

 21. Jeg har prøvd et par eltefrie brød, og er superfornøyd med de. Ønsker meg nå jerngryte til jul! 😉 Har også laget oreokake og gulrotkake a la room, go begge var stor suksess!

 22. Jeg er fast leser av bloggen din, og har prøvd mange av oppskriftene. Er spesielt glad i kyllingrettene dine, og må si at en absolutt favoritt er Thom kah gai!

 23. Hei 🙂
  Det hadde vært gøy å vinne en bok!

  Jeg er stadig innom for å titte og henter mye inspirasjon. Favoritten hittil er Hummingsbirds brownie- og ostekake med bringebærkrem. Oppskriften med lammeskanker var også kjempegod.

 24. Hei! Blir med i trekningen.bruker bloggen dun flittig når jeg setter opp min egen ukesmeny. Har laget mye forskjellig bla er pizza med kylling,rødløk og creme fraiche en av våre favoritter. Ellers så har jeg brukt de indiske kylling rettene mye! Frøken på 4 syns de fleste kjeksene er helt topp så det lages det mye av:-)

 25. Hei! Jeg har forsøkt flere av oppskriftene dine, spesielt laks med mangosalsa, Emilies troikabiter, Rødløksmarmelade, hjemmelaget tacokrydder og vaniljessukker har falt i smak. Gleder meg til å prøve ut flere av middagsoppskriftene 🙂

 26. Hei. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine. Både gjærbakst, kaker og middager. Favoritten er indisk kyllingsuppe, Men synes også fyldig laksesuppe var nydelig. Kjmpe fin blogg som blir brukt mye.

 27. Hei!
  Har prøvd flere og har hentet inspirasjon fra enda flere.
  Skal jeg hente fram noen må det være baccalao, torsk med sitronbakte grønnsaker og basilikumpesto, torsk med valnøttpesto og perlespeltrisotto (jeg lagde vanlig risotto da jeg ikke fant perlespelt)…. og tacokrydderoppskriften 🙂

  🙂

 28. Hei:) Av oppskrifter har jeg prøvd dn del forskjellige kylling oppskrifter, de fleste måter du har serveret poteter på (det du kalte plys?poteter, dem med bacon falt spesielt godt i smak hos min kjæreste). Har også prøvd alle tacooppskriftene, og de kan jeg bare si er blitt prøvet mer enn en gang, og de kommer også til å bli brukt igjen.
  Har også fått en hel mengde inspirasjoner fra dine spiselige julegaver, er masse gode ideer til en ikke altfor dyr penge, noe som kommer godt i betraktning når an er studerene med ikke så altfor mye penger mellom fingrene. Og ja supper… Pizza (spesielt bunner og forslag til fyll.. )
  Har rett og slett prøvd riktig mye! Men vil si at den oppskirften jeg er aller mest glad for må være Tacokrydder. Den smaker SÅ mye bedre enn dem man kjøper… hvorfor har jeg ikke tenkt på det før!

 29. Det hadde vært kjempe koselig å vinne bøkene. Jeg titter innom bloggen din så og si hver dag og til nå er den beste oppskriften den indiske kyllingsuppen (nam!). I tillegg har jeg lagt min elsk på de eltfrie rundstykkene. De er kjempe gode, så utrolige enkle å lage og kommer godt med nå som det er eksamensperiode! 🙂

 30. Har prøvd flere av oppskriftene dine med stort hell. De jeg kommer på nå som har vært en suksess må være gulrotkake a la ROOM, tacokrydder og hvit pizza med skinke, mozarella, blåmuggost og pinjekjerner. Veldig godt! 🙂

 31. Veldig mange favoritter, mesteparten av gjærbakst oppskriftene er prøvd ut, det sammen med pizza, og veldig mange av fiskerettene, og her tror jeg favoritten min ligger, ovnsbakt torsk med balsamicosaus, den er fantastisk!!!

 32. Jeg prøver meg stadig vekk på noen av oppskriftene dine, som oftest med stort hell. Favoritten er likevel en gammel traver – focaccia i langpanne!

 33. Her i huset er vi veldig glad i Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili, Fyldig laksesuppe med dill og Hummingbirds brownies- og ostekake med bringebærkrem 🙂

 34. Hei Trine! Disse kokebøkene ser virkelig flotte og spennende ut! Jeg er en stor “fan” av deg og bloggen din, er innom hver dag, og har fått masse inspirasjon tl å lage de herligste retter, like vellykket hver gang. Hvis jeg må velge kun én favoritt må det bli brownies (i alle varianter), helt fantastisk! Ha en fin dag!
  Miriam

 35. Lista over hva jeg har prøvd er lang. Haha.. Samboer var sist inne på laks med rosépepper på torsdag, ellers er oppskrifter til f.eks svin, tacokrydder, pizzasaus og kanelsnurrer prøvd ut:)

 36. Dette er ein blogg med mange gode oppskrifter! Den middagsoppskrifta eg har brukt mest frå sida er den Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. Rett og slett fantastisk god! Håper du får ein fin dag vidare 🙂

 37. Hei! Spennende bøker du/dere lodder ut! Jeg bruker tit søkefunksjonen, spesielt søker jeg etter dine vegetarretter, men retten jeg lager mest, og får mest inspirasjon til å bruke det jeg har i kjøleskapet er “Minestronesuppe med bacon og futt i”- absolutt en favoritt!!

  Ha en herlig weekend og takk for en god og oversiktlig blogg!

 38. Hei.:)
  Spennende med nye kokebøker, kan man få for mange?
  Min favoritt er tom kah gai suppen, den er fantastisk! Og hjemmelaget tacokrydder. Og quesedillas, nam.
  Jeg “oppdaget” deg for ikke så altfor lenge siden, og tror jeg tittet igjennom nærmest hele arkivet ditt. SÅ mye godt!

 39. Hei! Jeg har prøvd flere oppskrifter, og lar meg stadig inspirere her på bloggen! Det beste må være de konfiskerte tomatene, som samker helt utrolig godt! 🙂

 40. Jeg har prøvd maaaange oppskrifter fra bloggen din, elsker den, du må aldri slutte. Jeg elsker mat, elsker å lage mat, elsker kokebøker. Håper å vinne…:-))

  Jane

 41. Hei! Jeg elsker virkelig bloggen din, og veldig mange av oppskriftene dine står på “må prøve”-listen min. Den oppskriften jeg tror jeg har laget flest ganger og som er så utrolig god er “pai med spinat, feta og soltørkede tomater”. NAM! 😀

  Så spennende med prosjekt på nyåret og så spennende med kokebok lotteri! 😉

  Ønsker deg en herlig helg! 🙂

 42. Jeg vil gjerne bli med i lotteriet!

  Jeg bruker stadig bloggen din for å finne gode oppskrifter, både til hverdag og fest! 🙂

 43. Jeg vil også være med i lotteriet. 🙂 Har forsøkt flere oppskriften og henter ofte inspirasjon på bloggen din til hverdagsmiddagene. En rett som imidlertid går igjen hos oss er din pastarett

 44. Jeg vil også være med i lotteriet. Er utrolig glad i siden din og bruker den ofte som inspirasjon. Senest i går ble det kyllingsalat.

 45. Hei!
  Etter å ha oppdaget din blogg, trenger man jo strengt tatt ikke flere kokebøker. Men konkurranse er morro. Jeg vinner aldri alikevel.
  Men benytter gjerne muligheten for å fortelle at jeg er innom bloggen hver dag, da jeg får en automatisk melding hver dag. Sprer informasjon om dagens rett på jobben i lunsjen -hvor vi snakker mat HVER dag!
  Har ingen favoritter. Bortsett fra Mathias – et barn som spiser normal mat. hurra!
  Men må fortelle at jeg har begynt å bake igjen etter desverre å ha “kastet” Kenwooden etter x antall mislykkede hvetebakster. Nå tar jeg livet av KitchenAiden med hvetebakst som hever over kanten hver gang, men blir SÅ godt! Tusen takk!
  Jerngryte fra IKEA er kjøpt inn og eltefritt brød er alltid under håndkle her i huset.
  Sliter litt med ukemenyene, da jeg har langt igjen for å bli så flink som deg. Kaster meg inn i bloggen etter hva jeg har i kjøleskapet. Så der har jeg litt å lære. Plutselig!
  Åh, jeg må nevne gavene: helt supert. Skal nå i gang med å lage julepresanger. Tacokrydder, kjeks, biscotti. Er klar for flere!
  Lykke til videre – takk for at du er der for oss!!!! med din delikate blogg med meget godt forklarte oppskrifter og flotte bilder.

 46. Åååå, det hadde vært gøy å vinne en av disse kokebøkene. Jeg er innom bloggen din så og si hver dag, for å få inspirasjon til alt fra middag til bakst. Akurat nå har jeg faktisk sjokoladesnurrene dine i ovnen. Bli spennende å smake:) Tusen takk for en flott blogg! Mange som setter umåtelig stor pris på den 🙂

 47. Jeg besøker bloggen din nesten hver dag (får også oppdateringer på FB), og den står øverst på bokmerkelista med matblogger. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, flere av dem flere ganger.
  Hvis jeg skal trekke fram én oppskrift må det være kylling med chorizo, paprika og oliven. Jeg serverer det med no knead bread, ris, pasta eller ovnsstekte potetbåter. Suksess hver gang! Forbruket av chorizo har gått opp det siste året 🙂 Chorizo passer jo til det meste, og jeg liker spesielt godt kombinasjonen av torsk og chorizo.

 48. Har prøvd ut ein god del av oppskriftene dine, og har ikkje blitt skuffa ein einaste gong hittil! Favorittar må kanskje vere spinatpaien din. Mmm! Og kanskje “lillebrors spaghettifavoritt”, den med reker, veldig enkel men veldig GOD!

 49. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine. Favorittene er sjokoladeknuter og Sissels grovbrød. Av middagsoppskriftene har vi prøvd mange pasta- og fiskeretter, og alt har falt i smak 🙂 Takk for mye inspirasjon!

 50. Er gjerne med i trekningen!
  Har prøvd ut mange av oppskriftene dine, spesielt de som kanskje kan puttes i kategorien “hverdagsmiddager”. I går ble det bakt en runde med havrekjeks med sjokolade etter din oppskrift. Eller…det ble bakt en dobbel en for noen uker siden, fryste ned halvparten og stekte de i går!

 51. Nå ble jeg utrolig spent på dette prosjektet ditt 🙂
  Jeg har mange favoritter på bloggen. Her er noen; Beef bourguignon, dampet torsk med middelhavsaus, GMN-torsk, laks med mangosalsa, kyllingsalat med couscous, eple, løk, feta og ruccola, sitrusmarinert kylling med spinatrisotto og ovnsbakte tomater, lammefilet med pommes Anna og balsamicosjy, svinefilet med baconris og cognacsaus, linsesuppe, pasta med paprika, squash og reker (lillebrors spaghettifavoritt), Bleu d’Auvergne med druekompott og butterdeigstenger, konfiserte tomater og Oreo kake. Dette ble mange, enda jeg virkelig prøvde å begrense meg 😉

 52. Hei!
  Jeg har blitt utrolig inspirert av bloggen din. Er innom den hver dag. Har prøvd mange av oppskriftene, og alle har vært vellykket. Sjokoladeknuter er best, er også glad i de eltefrie rundstykkene. Mandelkjeks med sitron og bringebærcookies skal bakes til jul som i fjor. Sjokoladekjeksene med havre er også nydelige. Tusen takk for all inspirasjon:-)
  Fint med kokebøker der det er fokus på gode råvarer. Servise fra 70-tallet er også noe jeg er glad i, så en slik kokebok vil jeg gjerne ha.

 53. Hei Trine!
  Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, og er innom nesten daglig for å se hvilke spennende oppskrift du har lagt ut. 🙂 det er vanskelig å velge en favorittrett, men den indiske kyllingsuppa er noe jeg lager ofte. Den er kjempegod!! 😀
  Linda

 54. Hei Trine!

  Har akkurat fortært linsesuppe med lam og koriander. Det smakte (som vanlig) nydelig og ble servert med en god rødvin til. (Deilig med en varm suppe etter å ha brukt dagen på å vaske alle kjøkkenskuffene og rydde opp i rotet der…)Det er andre gangen denne uken jeg lager en av dine supper,sist ble det linsesuppe med svinekjøtt.

  Jeg kan ikke gi én klar favoritt,du har så mange gode oppskrifter. Jeg er innom bloggen daglig og bruker bloggen din som kokebok:) Høyt på listen står indisk kyllingsuppe og no knead bread i forskjellige varianter. Etter at jeg begynte å lese bloggen din har jeg begynt å bake brød igjen,bl.a. Sissels deilige grovbrød. Nå er jeg i startgropen for spiselige julegaver,så det blir nok litt rot på kjøkkenet igjen… Gleder meg og håper på gode ideer fra deg 😉

 55. Blir jeg en av de heldige vinnerne så blir jeg velig glad. Bøker er alltid spennende og bøker om mat kan brukes igjen og igjen.
  Ja klart jeg har brukt oppskriftene dine. Feks. biscotti. Virkelig gode, ja så gode at jeg har bakt kakene flere ganger. Jeg har tatt de med meg på på MC tur og det har slått godt an blandt gutta når vi har stoppet opp for en kaffekopp fra termosen.

 56. Hei !
  Kokebokoholiker som jeg er , vil jeg gjerne delta i konkurransen om en av bøkene:))
  Om jeg har prøvd oppskriftene dine,mmmm gulrotkaka fra R.O.O.M er iferd med å bli en «familieoppskrift» !Og gjærbaksten din -sjokoladesnurrene …mmmmmums!

 57. Hei! Jeg har prøvd mange av dine oppskrifter! er innom bloggen hver dag også! 🙂 noen av mine favoritter er dine brownies og foccacia!

 58. Jeg vil være med på trekning! Her brukes dine oppskrifter opptil flere ganger ukentlig, og den desidert mest brukte er bønne- og linsesuppe med chorizo – den kan godt være på bordet en lørdagskveld her hos oss – den er knallgod!!! Har også lagd mange av kyllingrettene, laks med spinatrisotto, pastaretter – stort sett middagsoppskriftene med andre ord 🙂

 59. Jeg er en ivrig kokeboksamler, så jeg prøver å vinne en til! Har laga mye på bloggen din, og av favorittene kan jeg nevne: Laks med urtelokk, ratatouille og pasta, kyllingburger med bacon…, pizza med cherrytomater, parmesan… Og så gleder jeg meg til neste gang vi skal ha desset, da skal jeg prøve sjokolademousse med sjokoladcrumble og bringebær.

 60. Bloggen din er kjempefin og eg har prøvd flere av oppskriftene dine.

  Min favoritt er konfiserte tomater. Har fått ett helt nytt syn på tomater etter eg lærte meg dette.

 61. Jeg er fast leser av bloggen din og har prøvd mange av oppskriftene dine. Veldig glad i kyllinggryten med chorizo og oliven og italiensk kylling.

 62. Hei! Jeg har brukt flere oppskrifter, og har ofte brukt pastaretten med stekt kjøttdeig, med tomater og hvitløksrømme. Spicy laks m midler har jeg og brukt flere ganger. Finner ofte inspirasjon her inne. Du er også en dyktig fotograf! 🙂

 63. Hei!

  Eg vil gjerne ha nye kokebøker 😉
  Eg er daglig innom bloggen din og hentar inspirasjon. Eg har prøvd mange av oppskriftene dine, blant favorittane er sissels grovbrød, oreokake, kyllingpai og i dag serverte eg kvit pizza med kylling, rødløk og tomater. Tacokrydder og vaniljesukker lagar eg sjølv etter tips frå deg.

  Gler meg til fleire oppskrifter på bloggen!

 64. Som vestlending syns eg “Mellom bakkar og berg”-kokebok høyres flott ut! Ynskjer meg den!
  I familien her har vi alle ulike Trine-favortittar:
  Torgrim (18): Svinefilet m/ ovnsbakte pærer, blåmuggost og balsamicoløk
  Marte (23): Pasta m/ blåmuggost og soltørka tomat
  Kristine (24): Spinatpai m/ soltørka tomat og feta
  Odd (51): GMN-torsk m/ asparges og blomkålpure
  Hilde (50): Asiatisk kyllingsuppe m/ nanbrød

  familiens yndlingsdessert er sjokoladefondant m/ appelsinis.

 65. Jeg finner stadig inspirasjon på bloggen din! Jeg har prøvd mange av oppskriftene og de blir vellykket hver gang 🙂 Du er så flink til å forklare og tar kjempefine bilder!
  Favoritten er boller i forskjellige fasonger (spesielt sjokoladeknuter og skolebrød) i tillegg til torsk med paprikasaus, burritos & tomatsuppe med chili og soltørka tomat.

 66. hei trine! det er jo ikke rart at du ligger på toppen av landets matblogger! bloggen din er jo bare helt fantastisk! jeg er innom her hver dag for å få inspirasjon og for å fp noen tips til hva man skal ha til middag. opsskriftene er godt beskrevet og veldig fine bilder. jeg har testet ut mange oppskrifter fra bloggen din, men min favoritt er desidert sjokoladeknutene med en dash kanel. de er faktisk så gode at jeg har tjent penger på de. jeg stiller nemmelig opp med boder på forskjellige arrangement med boden min som selvfølgelig heter det samme som bloggen min : Olas kulinariske verden! der selger jeg blandt annet sjokoladeknuter, hjemmelaget sjokoladepålegg av din oppskrift, urtebrød, vanlige hveteboller og mine populære brownies muffins! men nok om det!

  som sagt så er min favoritt her på bloggen sjokoladeknuter!

 67. Hei! Vil bare takke for en inspirerende blogg og sjekker innom hver dag 🙂 Har testet ut flere av oppskriftene dine, men tror faktisk favoritten er balsamicosilden. Rett og slett nydelig på ei skive godt grovt brød!

 68. Blir gjerne med på trekning av bøkene, men må ærlig si jeg ikke har prøvd noen av oppskriftene ennå………….. men det var jo derfor jeg stakk innom…. for inspirasjon.

  Og en bok hadde vært topp i så måte:)

  Marius

 69. Spennende med nytt prosjekt! Gleder meg til å få vite mer om dette.
  Er innom bloggen hver dag! Alltid nye og spennende oppskrifter. Likte spesielt tomatsuppen med soltørkede tomater! Min absolutte favoritt! 🙂

 70. Jeg vil gjerne vinne en av bøkene!

  Jeg fant denne bloggen for ca 1 mnd siden og ble brått veldig inspirert til å lage god mat til hverdags. Det er noe med måten rettene presenteres på og historien rundt som gjør at jeg tror jeg også kan klare det. Og det gjør jeg 🙂
  Har bl.a. laget Indisk kyllingsuppe (som kresne 5- og 6-åringer elsket), torsk med chorizo (falt veldig i smak hos fiskevante svigers), Sitronmarinert kylling med ovnsbakte tomater (kjempegodt!), Ponzusaus til sashimi (laget 2 ganger), Laks med spicy soyasaus (“en eksplosjon av smaker” – ifølge min mann 🙂

  Så håper du fortsetter med det du gjør, det er til stor glede og nytte 🙂

 71. Bloggen din er en stor inspirasjonskilde – og jeg er innom her hver dag! Tar ofte utgangspunkt i en av dine oppskrifter, og endrer lit alt ettersom hva som er i kjøleskapet. Har prøvd mye forskjellig fra bloggen din, og senest i går lagde vi din “hvite pizza med kylling, cherrytomater, mozzarella og basilikum” – nydelig. Dine grove firkornsbrød er også en favoritt, samt gulrotkake à la R.O.O.M (den får alltid mye skryt!). Gleder meg til å begynne å kikke i julekategoriene dine:) Er forresten selv student, og synes ukesmenyene dine for studenter er supre!

 72. Jeg er innom bloggen nesten hver dag og lager ofte mat etter dine oppskrifter! Bloggen inspirerer og krydrer mitt studentkjøkken til de grader. Er veldig fornøyd med alle suppeoppskriftene, det er alltid en slager med en varm og god suppe i høstens ruskevær. Ellers er lakseoppskriftene fantastiske! Idag har jeg faktisk tenkt til bake sjokoladeknuter, en av favorittene! Det blir nok et lyspunkt i eksamenslesingen. Takk for en super blogg!

 73. Jeg vil gjerne være med på trekningen! Her i huset er både kylling- og torskerettene dine svært populær. Kylling cacciatore er nydelig! Den ‘vanlige’ biscotti-oppskriften din er verdens beste. Blir noe porsjoner av den i desember. Kjempefin gave!

 74. Hei,

  Im in!!

  Så utrolig gøy at du får noen av dine oppskrifter i en kokebok. Når er det du skal komme ut med egen kokebok!!??

  Mannen min har faktisk overrasket meg med den oppskriften, ovnsbakt torsk med fetaost,cherrytomater og spinat og det smakte himmelsk!
  Han har for øvrig aldri lagd det før, og for å være første gang så ble jeg fryktelig imponert.

  Tusen takk for så god inspirasjon. Du sprer virkelig matglede Trine!

 75. Jeg vil gjerne være med på trekningen!
  Har prøvd mange av oppskriftene dine, den siste for to dager siden faktisk. Det var ovnsbakt torsk med balsamicoløk og sellerirotmos, noe som var utrolig godt!

 76. En flott blogg som gir masse inspirasjon!
  Jeg liker særlig godt at den er så enkel å søke i – lett å finne gode oppskrifter og tillegg til mine egne travere.
  Tror min favoritt må bli Parmasurret svinefilet med balsamicosjy, ovnsbakte tomater og sellerirotmos – nydelig smakskombinasjon og veldig flott beskrevet fremgangsmåte!! Må jammen prøve de oppskriftene dine som er blitt med i kokeboken også 🙂
  Også håper jeg jo jeg vinner den….!

 77. Jeg er stor fan av bloggen, og i gårhadde vi julebord med tre-retter fra din blogg! Laksetartar med mango- og avocadosalsa til forrett, kalkunbryst med appelsin og chilisaus til hovedrett og hummingbird brownieostekake til dessert!! Også hadde vi munkeby påpepperkaker til hvilerett! Fantastisk godt altsammen:)

 78. Tusen takk for en fantastisk blogg Trine, den tjener veldig ofte som inspirasjonskilde for matlagingen her i huset.

  Den har jo så utrolig mange flotte oppskrifter at det nesten er umulig å finne en favoritt, men siden vi er glade i fisk tror jeg at jeg vil trekke frem Ovnsbakt torsk med spinatsalat, tomater, bacon og parmesanchips – nydelig!

 79. Alt jeg har prøvd av oppskrifter på bloggen her har blitt vellykket! Jeg er en ganske ung tobarnsmamma som jobber med å skape gode mattradisjoner i heimen, og det er ikke bare enkelt. Så takk for at du tar deg tid til å ha bloggen, det betyr mye for “husmorspirer” som meg å ha noen som deg å lære av og bli inspirert av! Den franske lammegryta erfantastisk, jeg har laget eltefrie rugrundstykker med solsikker to dager på rad (jeg har prøvd å bake brød go rundstykker flere ganger men enten dårlig eller ok resultat, denne gangen ble det fantastisk), jeg har også blandet tacokrydder og laget vaniljesukker som blir en del av julegavene i år, Hummingbirds brownieostekake med bringebærkrem er helt vilt god, det inspirerte meg til å kjøpe kokeboka fra Hummingbird og var min adventsgave til meg selv i år 🙂 Min plan fra nå er å prøve ukemenyer, det tror jeg vil gi meg en mindre stressende hverdag og øke sjansene for at det havner gode sunne ting på matbordet og ikke bare fiskepinner eller tomatsuppe.

 80. Hei, jeg har vært innom bloggen mange ganger etter jeg så deg på Wenches kjøkken.Synes det er spesielt artig at du har oppskrifter etter årstid og skriver litt om deg selv, familie etc. Jeg har prøvd fletteloffen og aoli to ganger med like godt resultat begge gangene. Til vennelag med skalldyr i høst var brødet ett kunstverk i seg selv. Nå studerer jeg julekaker og julemat på bloggen din.Apropo boka så bladde jeg i den i bokhandelen her om dagen, og den kan jeg godt tenke meg. God adventstid videre

 81. Alt eg har prøvd av oppskrifter på nettsida har vore vel tatt i mot av dei i heimen, gjestar og når eg har laga mat hos svigerforeldra mine. Oppskrifta som har fått meist god respons er nok biscottiane dine. Lagar dei ofte, anten ektemannen får dei med til fredags godt på jobben, eg har laga dei når eg har budd på sjukeheimen eller har hatt dei heime/med til gjestar. No går eg gravid og ektemannen min jobber mykje, så kjem nok til å nytte sida di meir og meir. Det einaste som er mitt problem når det kjem til ukemenyane er at me ikkje et svin eller skalldyr, ei blander me mjølk og kjøtt, for å nevne noko. Det som er greit er at det er ikkje så vanskeleg å bytte ut oppskriftane ukeplanmenyane. No når eg også har verte ufør, så kjem eg nok til å more meg meir med meir forskjellige ting frå bloggen din. Takk for at du står slik på og gjer ein stressa kvardag meir overkommeleg.

 82. Har prøvd en del av oppskriftene dine og hittil er tomatisert fiskesuppe med hvitløkskrem favoritten. Rask og lett å lage samt rimelige ingredienser. Jeg bytter gjerne ut dill med timian.

 83. Du har så mange gode og spennende oppskrifter! Akkurat nå har jeg laget portvinsgløggen fra juletider i fjor – nam, den ble kjempe god 🙂
  Krysser fingrene for at en kokebok kommer min vei, trenger alltid noen gode tips og ideer 😉
  Takk for fin blogg forresten!!

 84. Hei! Kokebøker er alltid koselig å bla i og gir god inspirasjon til nye matopplevelser, så det hadde vært veldig stas å være en heldig lotteri-vinner! 🙂 Jeg bruker stadig oppskriftene dine: Sjekker omtrent daglig i bloggen din for inspirasjon. Siste jeg laget nå var appelsin-biscottiene – de ble supergode! Måtte til slutt gjemme dem bort før barna (og mannen) spiste opp hele ladningen innen de kom seg i kakeboksen. Har allerede gitt bort en lekker cellofaninnpakning med disse til min søster som passet barna i helgen. Stor suksess! 🙂

 85. Kokebøker er kjekt 🙂

  Jeg har brukt veldig veldig mange av oppskriftene dine, så det er vanskelig å peke ut en favoritt. Det jeg derimot har laget i det siste er sitronkylling, gulrotkaken med sjokolade, gulrot OG eple oppi og foccacia. Store suksesser alle tre!
  Du hadde også alget en fantastisk kokebok om du hadde hatt lyst 🙂

 86. Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine, men den oppskrifta jeg har brukt om og om igjen og skrevet inn i min egen oppskriftsbok, er tacokrydderet ditt 🙂 Altfor mye salt i det ferdigkjøpte krydderet!

 87. Finner nesten daglig inspirasjon her. Det er en fantastisk blogg med mange gode
  oppskrifter. Har prøvd en del og kan vel umiddelbart nevne gulrotkake, gulrotsuppe
  og kanelsnurrene som gjengangere her i huset men finner stadig nye retter og
  prøve til alles glede:))

 88. Hei! Takk for inspirerende blogg! Begynte å følge deg mens jeg var i permisjon for et år siden og er daglig innom bloggen din. Noen ganger for å få ny inspirasjon og andre ganger for å finne tilbake til en av dine gode oppskrifter. Av favorittene mine er mange av torskeoppskriftene- spesiellt middelhavstorsk med kapers, cherrytomater og sorteoliven har vi laget mange ganger. En annen favoritt er asiatisk sesammarinert løvbiffspyd. Nå nærmer julen seg og jeg har allerede laget julebrød fra din oppskrift en gang. Det blir nok laget flere ganger før jul! Synes det er en super vertinnegave og ikke minst kjempe godt:-)

 89. Hei, og enno ein gong takk for inspirasjon KVAR DAG!! I år som i fjor har vi bakt “Julemanna” med di oppskrift, og det er ikkje den einaste oppskrifta som har blitt tradisjon her i heimen. Pizza på fredagar har erstatta taco her i heimen og;)
  Standard kommentar frå matgjestar her i heimen: “Er denne og frå Trine-bloggen??”:). Fortset slik du gjer; matgleda veks her i heimen mykje takka vere deg!

 90. Hei! Jeg har forsøkt alt for få av oppskriftene dine så langt, men noen har det blitt og flere skal det bli! Tacokrydderet er på glass, flere av de eltefrie brødene er bakt med hell, foccaciaene gjør stadig stor suksess, jeg er veldig glad i speltfoccaciaen… Tomat-, minestrone- og senest i dag, laksesuppen fra dagens ukemeny. Veldig vanskelig å velge en favoritt, men jeg har nok ikke “kommet over” tomat- eller minestronesuppen enda 🙂 Fantastisk gode! Du har helt rett, etter å ha laget noen av suppene dine blir det aldri mer posesupper. Jeg liker så godt at alt er laget fra bunnen av, så jeg klarer meg stort sett med bloggen din som kokebok, jeg nå 🙂
  Tar gjerne et lodd i lotteriet ditt! Ha en fin uke!

 91. Synes det er flott med ukemenyer – Når jeg har tid og skal lage noe “ekstra” kikker jeg alltid innom bloggen din. Liker også spesielt godt kjeksene dine 🙂

 92. Hei!
  Eg har prøvde mange av oppskriftene dine med stor suksess! Gir dei også ofte vidare til andre som likar det eg har laga. Det siste eg har laga var eltefrie rugrundstykker i dag morges! Fem små og fire vaksne var svært så nøgde med dei:)

 93. Jeg koser meg med å lese og lage oppskrifte dine, stadig vekk.
  Favoritten må nok bli kylling Cacciatore, spesielt nå i vinterhalvåret!
  – A 🙂

 94. Hei på deg!

  Jeg ønsker å delta på denne konkurransen.
  Så koselig blogg du har.
  Jeg har aldri vært her inne før, og har ikke prøvd noen av
  oppskriftene dine, men hvis jeg er så heldig å vinne,
  så kommer jeg helt sikkert til å gjøre det.
  Kunne forresten tenke meg å gi slike bøker til min datter,
  da hun er kjempeflink til å lage mat til sin mann og 2 små barn.

  Mvh Guri Marie K.

  [email protected]

 95. Utrolig flott blogg du har. Jeg har nok ikke prøvd noen av oppskriftene dine… enda. Grunnen er at jeg ikke har visst om bloggen din før nå, men kan garantere deg at du har en ny følger nå. For som det selverklærte matvraket jeg er, så er denne bloggen her en liten bit av himmelen. Mange av oppskriftene må jeg nok gjøre om siden jeg har mange matintoleranser, men inspirasjon er det plenty av her inne. Fantastisk, jeg gleder meg allerede til å sette meg ned og gå ordentlig gjennom siden din.

 96. Jeg har prøvd mange av oppskriftene og synes alt er godt! Bruker bloggen din for å finne oppskrifter som passer til det jeg har i kjøleskapet. Du skriver Norges beste matblogg!

 97. Jeg har brukt nesten bare Matprat fram til nå. Men for noen uker siden “oppdaget” jeg matbloggene. Er så dårlig til å lage mat, men bare vent: Her skal det bli andre boller!

  Fra Zorrine

 98. Beklager at jeg faktisk ikke har vært aktiv bruker av dine opskrifter, det går altfor mye i bruk av halvfabrikata og pizzaer her, jeg har forsetter om å forandre meg til det bedre ihvertfall en eller to ganger i uka til neste år, en av dagene må vel bli søndag! Takk for en flotters og inspirerende bloggside!

 99. Jeg er innom bloggen din stort sett daglig, og får masse inspirasjon herfra. Vi har mange nye retter på menyen som kommer fra deg, og det er to retter som er pekt ut som favoritter herfra. Mannens favoritt er ostefylte kyllingbryst med parmaskinke, bakt squash etc, mens min favoritt er torsken med chorizosalsa og blomkålpuré som du laget på God morgen Norge.

  Ha en riktig god dag videre!

 100. Jeg har virkelig benyttet meg av oppskriftene dine, jeg er inne på bloggen din hver dag, og hver gang vi skal lage middag, sier vi bare: vi sjekker hva Trine har lagt ut 🙂 Vi har lagd alt fra biffretter og pizzaer, til kanelboller og panacottaer. Jeg gleder med hver dag til å se hva slags spennende oppskrift fu har lagt ut 🙂

  Ida

 101. Jeg vil gjerne vinne kokebok! 🙂 Har prøvd mange oppskrifter, foreløpig favoritt er paien med spinat, feta og soltørkede tomater. Nam, nam, nam!!

 102. Hei! prøver meg igjen vinner skjeldent noe, men er optimist hver gang:) Bloggen er min favorittside på nettet når jeg skal finne oppskrifter. Hadde Quizkveld hjemme i helga med over 20 gjester og da serverte jeg Indisk suppe med golrot, eple og ingefær. Det ble godt mottat skal jeg si deg. Takk for at du hjelper meg til slik suksess:)))

 103. Så gøy, her deltar jeg gjerne!
  Jeg har prøvd ut mange mange av oppskriftene dinem alltid med suksess! Du er i grunnen kokeboka i familien vår;) Så, å velge en favoritt er jo nesten umulig. Men, ovsnbakt torsk med søtpotetmos er en gjenganger når vi får middagsgjester. Akkurat passe fancy og enkelt.
  Ellers er jeg veldig glad i suppeoppskriftene dine, spesielt grønn ertesuppe.

  Takk for at du deler din matglede, Trine!!

 104. første gnag jeg titter innom, men denne siden har allerede blitt en favoritt, her fant jeg mye som fristet, jeg ble rent sulten. Godt det er tid for lunsj, selv om matpakken min er en anelse kjedelig sammenlignet med det som har fått tennene til å løpe i vann!

 105. Hei. Er inne å sjekker bloggen din daglig. Ikke alltid at jeg følger oppskriftene til punkt og prikke, men henter masse inspirasjon. Elsker bolleoppskriften din og er veldig fornøyd med Beef Bourgund. Også syntes jeg “5 beste” av alle slag er veldig fin å bruke 🙂 Hilsen fra Solveig

 106. Hei! Jeg er innom her et par ganger i uka, særlig når jeg begynner å tenke på hva jeg skal ha til middag. Elsker paien med spinat!

 107. Hei! Vil gjerne være med i trekningen! 🙂 Har siste halvannet året vært innom nesten daglig, men dette er faktisk første gang jeg kommenterer….Har prøvd flere av dine oppskrifter og har fått meg mange favoritter. kan nevne bolledeig, indisk kyllingsuppe, focaccia, flere av dine pastaretter med mer. Bloggen din har blitt en av mine største inspirasjonskilder og oppskriftene dine blir alltid suksess! 🙂

 108. Jeg oppdaga bloggen din først i dag, men har lagt den til på bloglovin så jeg kan følge deg framover. Ser ut til å være mye inspirasjon å hente her inne. Vennlig hilsen Pia.

 109. Har sett på utrolig mange av oppskriftene dine, men den beste som jeg selv har prøvd, er til nå sjokoladeknuter. De var bare helt fantastiske 😀 Kokeboka ser utrolig inspirerende ut 😉

 110. Jeg har prøvd så mange oppskrifter på din blogg, og jeg har så mange favoritter!! Elsker muslibarene, fiskepakken, spicye kjøttboller, alle de fantastisk gode pizzaene, foccacia og torsk med rød pesto bare for å nevne noen..

  Elsker kanelsnurrene dine og lussekattene!

 111. Jeg vil gjerne være med på konkurransen. Jeg er en ny leser her, men har rukket å prøvd gulrotkake oppskriften din. Super god:)

 112. Jeg har forsøkt oppskrifter på bloggen din for det meste ulike brød, knekkebrød og boller. I jula skal jeg også prøve portvinsgløggen siden jeg elsker portvin med jordbær! Mine favoritter er skolebollene!

 113. Hei.

  Denne bloggen er en stor inspirasjonskilde. Jeg har forsøkt de fleste torskerettene dine, og også barna liker dem! 🙂
  Gjærbaksten her i huset har “alltid” vært god, men den er brakt til nye høyder med din/Schakendas måte å lage deigen på. Takk for det!
  Noen favoritt er vanskelig – jeg har forsøkt mange av rettene dine, og alle er jo så gode… 🙂 Her i huset liker vi både fisk og kaker, og hva er vel best? Jeg sier som Ole Brumm: Ja takk, begge deler.
  Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre.

 114. Hei
  Jeg har fulgt bloggen din lenge, og den har alltid holdt høy kvalitet! Jeg er innom mange matblogger ukentlig (jobber i SOL.no), og denne liker jeg spesielt godt pga fargesterke bilder og at utvalget av retter/oppskrifter er for vanlige folk. Med det mener jeg at de ikke ser for vanskelige og avanserte ut, men noe vi selv kan greie å lage på kjøkkenet. Du tar ikke motet fra folk, men inspirerer isteden!

  Hilsen Cecilie

 115. Boken høres veldig spennende og fin ut 🙂 Bloggen din er fult av herlige oppskrifter! Favorittene mine er Brownies med sjokoladekrem og Laksetartar med avocado- og mangosalsa! De er bare så fantastiske ♥♥ Glad for at jeg fant bloggen din =)

  Hilsen Dora

 116. Hei! Jeg har prøvd variasjoner av noen av oppskriftene dine, blant annet sjokoladekjeks, pasta med tomat og pesto og tomatai. Jeg synes boggen din gir masse inspirasjon og lyst til å eksperimentere på kjøkkenet : )

 117. Hei!
  Jeg har prøvd mange av oppskritene dine – både middag, kake og dessert. For å nevne noen favoritter: Brownieostekake fra Hummingbird, sjokolademousse med crumble og bringebær og gulrotsuppe med krepsehaler. Takk for spennende oppskrifter og inspirasjon!
  Hilsen Tanja

 118. Jeg er ganske ny på bloggen din, men jeg fant den faktisk da jeg lette etter en god oppskrift på kanelboller! Så jeg har prøvd oppskriften på sjokolade- og kanelsnurrer hittil 🙂

 119. Ja vår familie har fått nye, gode flotte middagsopplevelser etter bekjentskap med din matblogg i nov-11. Torsk med fetaost, spinat og cherrytomater er en favoritt! Kokeboken vil jeg gjerne vinne.
  Tusen takk. 🙂

 120. Er innom bloggen nesten daglig. Har brukt flere oppskrifter. Har tatt i bruk ingredienser som jeg før bare såvidt hadde hørt om, med hell. En av favorittene og som jeg bruker ofte er Bulgursalat.Vanskelig å få tak i bulgur her jeg bor så jeg “hamstrer” når jeg finner det i butikken.Er ikke så glad i chorizo,pepperoni er en utmerket erstatning.

 121. Hei Trine,
  jeg har testet mange av oppskriftene dine og har like mange favoritter. Elsker bloggen din og har anbefalt den til mange av mine venner.
  Blant favorittene er pizzaoppskriftene dine, hvetedeigen, laks med urtelokk og ratatouille, brokkoliwoken er fantastisk og en stor hverdagsfavoritt blant voksne og barn.
  Kunne ramset opp mange flere favoritter.
  Supert med en blogg hvor jeg alltid finner noe fristende!

 122. Hei Trine
  Oppskriftene dine brukes så og si daglig. Ikke alltid akkurat som du publiserer de, men nesten alltid inspirert av bloggen din. Hele familien er overlykkelige over at bloggen din er der og bidrar til å gi oss enda større matglede!
  En favoritt blant alle dine oppskrifter er vanskelig å velge ut, men vinneren av Prosjekt grovbrød (var det Sissels grovbrød det het) er en hit hos oss. I tillegg tror jeg at jeg vil trekke frem woken med kjøttdeig. Den er veldig enkel og overraskende god. Ja også rotgrønnsaksformen din med mangochutney – den har inspirert meg til å bli mye flinkere til å kombinere søte smaker med kjøtt og grønnsaker i det siste. Veldig godt : )

 123. Jeg er en fast og ivrig bruker av bloggen din. Den har åpnet en ny verden av middagsretter for familien, og ikke er det vanskelig og dyrt heller. I tillegg har jeg blitt flinkere til å eksperimentere på egenhånd, med utgangspunkt i noe jeg har lest eller prøvd fra bloggen din. For eksempel brødbaking.
  Det er vanskelig å trekke fram en favorittoppskrift, men jeg er glad i den indiske suppen din, den gule med kylling, og bollene er jo suverene! Og mangosalsa. Og med spinatrisottoen som følge til sitronmarinert kylling, fant jeg ut at risotto også kan være veldig godt.
  Tusen takk for gode tips og bøttevis med inspirasjon!!

  Elisabeth

 124. Hurra for enda en konkurranse!
  Jeg har hovedsaklig testet bakeoppskriftene dine, blant annen biscotti og noen av de søte bolledeigoppskriftene – foreløpig er det sjokoladesnurrer som har vunnet 🙂
  Og så har jeg fulgt grovbrødprosjektet med stor interesse – selv har jeg femkornbrødet fra Åpent Bakeris bakebok som favoritt.

  Bloggen din har jo igrunnen med det aller meste man kan komme til å ha bruk for, så jeg vet ikke helt hva jeg skal ønske meg, annet enn å si “fortsett med det du driver med”! 🙂

 125. Hei!
  Hadde vært supert å vinne en kokebok:)
  Har prøvd mange av oppskriftene dine og liker spesielt godt suppeoppskriftene dine:) Pølse og bønnesuppe med hvitløkskrem er en absolutt favoritt her i huset, enkel og kjapp å lage med mye god smak:)

 126. Jeg elsker kokebøker! Tar gjerne fler inn i samlingen..
  Biff bourgogne-oppskriften har jeg brukt flere ganger med suksess. Da har jeg ofte hatt litt mer grønnsaker oppi enn det som står i oppskriften. Har prøvd en god del andre også, men det er vel favoritten.

 127. Hei!

  Jeg er innom bloggen din minst ukentlig, og har en fast post når vi lager 14-dagersmenyer i heimen med “Trines blogg”-rett, der vi prøver noe nytt fra bloggen din! 😉 Jeg har fått mange gode opplevelser ut ifra bloggen din, men spesielt den hvite pizzaen din har vært inspirasjon for oss til å bli syyyyykt godt til å lage våre egne hvite pizzaer her hjemme! Tusen takk, Trine!
  Jeg vil gjerne være med i konkurransen om å vinne bok 🙂

 128. Hei.
  Er innom bloggen din hver dag og har prøvet mange retter.
  I dag hadde me f.eks spagetti, kjøttdeig,toatsalsa og hvitløkskrem.
  Det smakte veldig godt, og sønnen spurte om me ikke kunne fortsette med den varianten
  i stedenfor den vanlige kjøttsaus 🙂 Eg kan ikke plukke ut kun en favoritt, for det er mange, men
  gmn torsken er veldig god.

  Håper å vinne en god kokebok:)

  Kh Turid

 129. Hei

  Er ofte inne på bloggen og setter stor pris på den. Oppskriften på tacokrydder samt sunnere taco er blant oppskriftene dine som har blitt brukt mest flittig,

  mvh
  Chris

 130. Veldig kjekk blogg. Jeg også er innom stadig vekk og prøver ut nye ting. Nettopp oppdaga hummus oppskrifta som skal prøves ut. Ikke snakk om ukemenyene. Veldig nyttig!

 131. Tusen takk for ein kjempe inspirerande blogg. Finn masse gode tips og oppskrifter her.

  Fekk oppskrifta på sitronpaien av ei venninne. Den er kjempe god. I tillegg har eg lagd ostekake med browniesbunn, eltefrie
  rundstykker mm.
  Fortsett dei supre vekemenyane.

  Stå på!

 132. Fin blogg, er innom noen ganger i uka.
  Favoritten er selvsagt foccaciaoppskriftene. Tror jeg har prøvd alle.
  Bolleoppskriftene er også bra, nå tar jeg i smøret i biter til slutt, og får fine boller hver gang!
  Gleder meg til julekakeoppskrifter, som jeg regner med kommer snart?

 133. Flott blogg! Jeg er fast følger 🙂
  Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, og er veldig fornøyd med alle. Vanskelig å velge en favoritt, men tikka masala-oppskriften og torske-oppskriftene dine er flotte. Men aller best er kanskje bolleoppskriften din 🙂

 134. Foccacia-brødet er vår favoritt! Det passer til alle anledninger, og med 3 barn og en matglad mann i huset får brødet føtter å gå på 😉

 135. Å, en favoritt bare? Her må det bli flere; bolledeigen (verdens beste boller), kylling cacciatore, torsk med sjalottløk- og balsamicosaus, lasagne, laks med spicy soyasaus, panna cotta… I tillegg er bloggen en inspirasjon til egen matlaging, uten at man alltid følger oppskriftene. 🙂

 136. Har prøvd flere av dine retter, men en av favorittene er “fyldig laksesuppe med dill”.

  Hilsen en svært fornøyd følger av din blogg 🙂

 137. Jeg har ikke prøvd ut så mange middagsretter, men planene er store for nyåret (resten av 2011 er en kombinasjon av radisjon og kaos), gleder meg allerede!

  Men bollene dine er fortsatt en STOR favoritt!

 138. Det har vært kjemperespons på også dette blogglotteriet, hele 161 meldte seg på trekningen! I tillegg fikk jeg mange gode og nyttige tilbakemeldinger jeg kommer til å ta med meg videre. Tusen takk!

  De fire heldige vinnerene er trukket ved hjelp av Random.org: “Collected winter recipes” går til Bella og Monica, mens “Mellom bakkar og berg” går til Lene og Sidsel. Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste