En slags Club Sandwich
Høsten er ugjenkallelig på vei, og det er ikke like stor stas å nyte helgelunsjen på terrassen lengre. Her kommer likevel en sandwichvariant, som for øvrig også kan nytes inne. Jeg har brukt kyllingpålegg på sandwichen som er avbildet, men aller best blir det om du tar deg tid til å steke noen kyllingfileter som du skjærer i skiver. Jeg har her brukt foccacia, men her kan du bruke brød etter fritt valg. Beregn to skiver per person. Man tager:
*
Godt brød
Kylling
Salat
Tomat, i skiver
bacon, sprøstekt
rødløk. i tynne ringer
*
4 ss lettrømme
4 ss majones
1 fedd hvitløk, finhakket
chilisaus (smak til)
sitronsaft
salt og pepper
*
Enjoy!
Publisert 28. 8. 2010
den så god ut.:-) spiste det ute i sverige i sommer..og den var ikke veldig god…for mye loff bla.:-)