Ferietid på hytta er lange, gode lunsjer, gjerne med ett glass god vin til. Denne røkelakssandwichen falt i smak hos både store og små her i huset. Til 4 trenger du omtrent:

*
Landbrød, ciabatta, bagels eller foccacia
1 boks kremost, naturell (ca 125 gram)
ca 200 gram røkt laks
en neve rucculasalat (eller annen salat)

*

Tomat- og kaperssalat:
tomater, i små biter
1/4 rødløk, finhakket
1 vårløk, i tynne skiver på skrå
1-2 ts kapers
ca 2 ss sitronsaft
1-2 ss god olivenolje
frisk persille eller gressløk
*

 

Smør kremosten på brødet. Fordel rucculasalaten og deretter laksen oppå. Rør sammen tomater, rødløk, vårløk og kapers, og smak til med sitronsaft, olivenolje opg friske krydderurter. Fordel tomat- og kaperssalaten over laksen, legg gjerne litt av brødet oppå – og server!

Vintips: Cono Sur Gewürztraminer 2009

Skriv ut
  1. Hei – så mye godt du har bilder av i bloggen din. Flott at du legger ut oppskriftene også, jeg blir kjempesulten her jeg sitter og leser. Koselig beretning fra Madridbryllup var der også.

  2. Nam nam … dette så jammen godt ut – og vil nok smake veldig godt her hos oss i varmen, så dette blir nok lunsj en av dagene ! Takk for tipset og sikkert veldig godt med den gode salaten til.

  3. HeiMannen min og jeg har nettopp spist dette smørbrødet og det smakte like godt som det så ut. Takk for en god lunch :-)Line

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste