Hva med en enkel og god couscous-salat med mange gode smaker og en god dressing med soltørkede tomater? Til 3 trenger du omtrent:

Kylling
evt litt pepper
3-4 kyllingfileter
salt og pepper

 

Couscous
3 dl couscous, gjerne fullkorn
3 dl kyllingkraft
2-3 ss smør
1/2-1 rødløk, i biter
1-2 epler, skrelt og delt i biter
en neve rucculasalat, hakket

fetaost, i terninger

Dressing

3-4 ss creme fraiche, gjerne lett
soltørket tomat, finhakket

Bank filetene lett slik at de blir omtrent like tykke over det hele (bruk feks et kjevle med en plastpose over). Krydre med salt og pepper. Ha litt solsikkeolje i pannen og stek til kyllingfiletene blir gyldne på hver side. Tilsett litt smør mot slutten av steketiden. Trekk stekepannen til side og la filetene stå å trekke på ettervarmen. Pass på å snu filetene en gang iblant.

Kok opp kyllingkraften og tilsett couscousen. Trekk kasserollen av platen og la grynene svelle til de er ferdige (se anvisningen på pakken). Rør i noen spiseskjeer med smør, før du tilsetter eplebitene, løken og hakket rucculasalat. Hold couscousen varm.

Rør sammen creme fraiche og hakkede soltørkede tomater. Smak eventuelt dressingen til med litt nykvernet pepper.

Anrett couscousen på en tallerken og legg kyllingfileten (som du har delt i to på langs) oppå. Ha på fetaost og legg tilslutt på en liten klatt med dressing.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hej TrineDet lyder rigtig lækkert. Den opskrift vil jeg prøve meget snart! :0)God dag til dig.Megan

  2. Hei! Det er første gang jeg besøker bloggen din…Inspirerende og flott! Jeg gleder meg til å følge videre:)

  3. Det er første gang jeg er inne på denne fantastiske bloggen, det må jeg si, maken til innbydene bilder og mange gode oppskrifter er det lenge siden jeg har sett, her er det garantert mye som skal testes ut, tusen takk…

  4. Så fantastisk! Her fant jeg en hel haug med oppskrifter som skal testes ut. Gleder meg til å følge med bloggen din videre 🙂

  5. Heisann. Eg lagde denne til kvelds i går, og den var heilt super. Dvs eg bomma litt med løken, tenkte ikkje heilt over at den seff skulle vere rå, så eg tok alt for mykje. Men ellers var den kjempegod. ;DLiker bloggen din, masse spennande oppskrifter!Mvh Lillian

  6. heihei:) Åhh, denne hørtes skikkelig godt ut:) Ser alltid etter nye kyllingretter, og denne skal absolutt prøves ut i løpet av uka:)

  7. Jeg og kjæresten min prøvde ut denne retten i ettermiddag. Og den var rett og slett orgasmisk god:D En helt fantastisk smaksopplevelse, og denne retten skal definitivt lages igjen snart!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste