Julaften og 1. juledag er et tilbakelagt kapittel for i år. Vi har hatt noen koselige dager så langt med god mat og drikke. I går hadde vi jentene mine med familier på besøk til sen julelunsj med kaffe og kaker.

I tillegg til julekaker og konfekt koser vi oss alltid med sitroniskake med bringebærsaus i romjula. En søt og syrlig fristelse som virkelig kan anbefales!
Oppskriften finner du her.

Jeg ønsker dere alle en riktig god romjul!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Fantastisk fin blogg du har med masse inspirasjon, her komme jeg til å fortsette å titte innom :)God Jul!

  2. Mmmmmm…. her var det mye godt!!! Fikk så lyst på foccacia med brie jeg nå…Håper det er OK om jeg legger deg til i blogglisten min? Du inspirer til å prøve nye ting:)Ha en fortsatt fin jul!

  3. Den sitroniskaken så deilig ut. Kanskje jeg prøver den en dag , men nå har vi så mye mat her i huset at den må vente.Ha en fin romjul.Trude 🙂

  4. Hei Trine,

    Jeg sliter så fryktelig med å få til nøttebunn. Jeg lager eggedosis på vanlig måte, har i grovmalte nøtter som jeg har malt i foodprocessor og ca 1 ss hvetemel. Kaken blir tung og rå. Hva gjør jeg galt?
    Søsteren til en venninne av meg er utdannet konditor. Hun sier at det beste er å male nøttene i mandelkvern, for da beholder nøttene noe av “nøttemelet”. Er det riktig som hun sier? Hva gjør man om man ønsker nøtter som er litt grovere malt?

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste