Min yngste datter er en superstoresøster og superdatter som alltid stiller opp som barnevakt når vi spør. Og lillebror hviner av glede når han hører stemmen til “Milie” fra underetasjen. Det virker å være en vinn-vinn situasjon for alle tre parter.

Selvfølgelig må en stelle godt med slike storesøstre. Og da fortrinnsvis med salat, siden hun bor sammen med en som ikke spiser salat og når hun er hjemom blir smilet ekstra bredt om hun blir servert “mammamat” av ett eller annet slag. Kjapp kyllingsalat kan bestå av;
Godt brød (for eksempel foccacia)
Kyllingfilet, i biter
Salat, gjerne ulike sorter
Olivenolje
Cherrytomater, delt i to
Soltørket tomat, delt i biter
Fetaost, i terninger
Pinjekjerner, ristet
Friske krydderurter
Balsamicoeddik
 
Del kyllingfileten i passe biter og stek i en blanding av olivenolje og smør, til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Anrett salaten på tallerkenen og fordel de øvrige grønnsakene over, samt fetaosten. Ha deretter over kyllingen. Ringle over god olivenolje og balsamicoeddik. Strø ristede pinjekjerner over og avslutt med en urtekvast. Serveres med godt brød, for eksempel foccacia.
Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. HUMMM!!You have a very beautifull blog. In france, we like food and eat. You seems to cook very well.Have a nice day.Sylvie.

  2. nammnamm det så sikkelig deilig ut! 🙂 koselig at du lager mat til barnevakten/storesøsterdatter da;)

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste