Utgangspunktet for denne retten at jeg ville kombinere de beste italienske ingrediensene, for da måtte det jo bli veldig godt! Og det ble det! Til to trenger du omtrent:


400-500 gram kalvekjøtt
4 skiver parmaskinke
8 tynne skiver mozzarellaost
frisk basilikum
nykvernet pepper

4 cherrytomater, delt i to
pappadelle pasta
1/3 squash, i skiver

pesto
balsamicosirup

Skjær kjøttet i tynne skiver. Bank kjøttet så flatt som du klarer. Legg parmaskinke og mozzarellaost på den ene halvdelen og brett den andre delen over. Bruk en gaffel og trykk kantene mot hverandre slik at de henger bedre sammen. Ha på litt nykvernet pepper.

Stekes i varm panne med smør. Ha deretter scnitzelen over i ildfast form sammen med tomatene og etterstek i stekovnen i ca 10 minutter ved ca 180 grader. La kjøttet hvile ca 5 minutter før servering.

Lag pasta etter anvisningen på pakken. La squashen trekke med de siste 3-5 minuttene. Anrettes med tomater, pesto og balsamicosirup, og en kvast med frisk basilikum.

Vintips: Valpolicella Ripasso Torre del Falasco 2007

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste