Kalvescnitzel fylt med mozzarellaost og parmaskinke
Utgangspunktet for denne retten at jeg ville kombinere de beste italienske ingrediensene, for da måtte det jo bli veldig godt! Og det ble det! Til to trenger du omtrent:
400-500 gram kalvekjøtt
4 skiver parmaskinke
8 tynne skiver mozzarellaost
frisk basilikum
nykvernet pepper4 cherrytomater, delt i to
pappadelle pasta
1/3 squash, i skiver
pesto
balsamicosirup
Skjær kjøttet i tynne skiver. Bank kjøttet så flatt som du klarer. Legg parmaskinke og mozzarellaost på den ene halvdelen og brett den andre delen over. Bruk en gaffel og trykk kantene mot hverandre slik at de henger bedre sammen. Ha på litt nykvernet pepper.
Stekes i varm panne med smør. Ha deretter scnitzelen over i ildfast form sammen med tomatene og etterstek i stekovnen i ca 10 minutter ved ca 180 grader. La kjøttet hvile ca 5 minutter før servering.
Lag pasta etter anvisningen på pakken. La squashen trekke med de siste 3-5 minuttene. Anrettes med tomater, pesto og balsamicosirup, og en kvast med frisk basilikum.
Vintips: Valpolicella Ripasso Torre del Falasco 2007
Takk for alle de gode oppskriftene,denne så veeeldig god ut da.Må nok prøve å lage den en dag;)
Dette ser utrolig fristende ut 🙂
Dette så fantastisk godt ut! Tror jeg må driste meg til å gjøre et forsøk neste helg. 😀