Potetsalat med tomater, oliven og fetaost
En velsmakende potetsalat, som smaker godt til de fleste grillede og stekte kjøttretter.
500 gram poteter, gjerne nypoteter, i tykke skiverolivenolje1 rødløk, i skiverfetaost, i terninger8 cherrytomater, delt i to6 soltørkede tomater, grovt hakket4 hvitløkfedd, finhakket2 vårløk, i skiveren neve sorte steinfrie olivenen neve pinjekjerner, ristetfriske urter
Lag dressing av:olivenoljebalsamicoeddiksalt og pepper
Kok potetene i saltet vann. Hell av vannet og hold potetene varme. Fres de øvrige grønnsakene i olivenolje, til løken blir myk. Ha potetene og de varme grønnsakene i en bolle. Ha i krydderurter etter smak og dressingen, og bland det hele forsiktig sammen. Serveres lunken.
Enjoy!
Publisert 23. 8. 2009