Quesedilla med cheddar og rødløk
I disse grilltider er det ikke alltid lett å variere tilbehøret. Sånn er det i alle fall her – av og til. Hva med å prøve quesedilla, som betyr hvetetortilla som er brettet, fylt og stekt? Passer godt som tilbehør, eller rett og slett som «forrett»/snacks, mens resten av grillmaten ligger og koser seg på grillen. Du trenger:
TortillasRødløk, finhakketCheddar, revetSmeltet smør
Fordel rødløk og cheddar oppå en tortilla og legg en tortilla oppå. Pensle oppå tortillaen med smeltet smør.
Legg tortillaen på grillen, på områder hvor det ikke er så varmt. Blir det for varmt så svis den lett. Når tortillaen har kost seg litt smelter osten, og da er det på tide å snu den. Grilles lett på den andre siden til du får en fin farge.
Del quesedillaen straks i «snipper» – og server!
Publisert 5. 6. 2009
Nam!:-) Det der skal jammen prøves, når det bare slutter å snø…..
Dette var jo genialt!! Da er det slutt på ventepølser her i huset når vi griller 😀
Superdupert! Søkte på Google og fant denne utmerkede oppskriften som jeg nå har snekret sammen på kjøkkenet og skal til å levere på sommerfest i barnehagen om litt… takk takk takk! Bloggen din er herved bokmerket! *nam*
Tusen takk for det! Ja, dette er et godt alternativ til ventepølser, og kan jo fylles med alt mulig godt, egentlig. Jeg har allerede noen ideer som kanskje vil komme senere…
Disse er så gode! Lagde dem i går og de ble fort fort borte!Jeg er veldig klar for nye forslag til fyll! 🙂
Forslag til fyll:
Rør sammen feta, hakket spinat og vårløk. Røren fordeles mellom to tortilla-lefser, begynn og avslutt med litt revet jarlsberg. Godt! 🙂