Som jeg tidligere har vært inne på så er det hektiske tider i heimen, og da blir det lite tid på kjøkkenet. Derfor må vi av og til ty til noen kjappe løsninger, som feks denne pasta- og kyllingretten. Utgangspunktet for denne retten er ravioli fylt med ost, fra Fjordland. Til en kjapp og velsmakende middag til to trenger du omtrent:

1 pakke ravioli
2 kyllingfileter
salt og pepper
Tomatbalsamicosaus av:
olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
1 boks hermetiske tomater, hakket
1 ss tomatpurè
balsamicoeddik
salt og pepper
frisk basilikum, finhakket
Lag sausen ved å la hvitløken surre litt i oljen før du tilsetter tomatene. Tilsett tomatpure og smak til med en god balsamicoeddik. Styr unna de billigste sortene med balsamicoeddik, du får mye bedre balsamicoeddik hvis du legger i noen kroner ekstra! Tilsett basilikumen rett før servering.
Bank kyllingfiletene flate med en kjøttbanker eller noe annet tungt. Krydre med salt og pepper. Ha litt olje i en varm panne og stek kyllingen brun på begge sider. Skru ned varmen og la kyllingen kose seg i pannen til den blir passe stekt.
Kok raviolien etter anvisningen på pakken. Anretningstips: Legg raviolien i en pastatallerken eller en stor, dyp tallerken. Legg kyllingfileten over og hell sausen over. Pynt gjerne med en urtekvast, hvis du har. Serveres med godt brød, og gjerne en salat.
Velbekomme!
Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste