Sandwich med kylling, aioli og pinjekjerner
God og enkel lunsj eller kveldskos! Hva med å steke en kyllingfilet eller to ekstra neste gang, så har du til en god lunsj eller kveldskos dagen etter?
Godt brød (2 skiver pr person) eller et stykke foccacia (delt i to på langs)AioliKyllingfilet, stekt og skjært i rause skiverTomater, i skiver, evt delt i to hvis du bruker småtomaterMozzarellaSalatOlivenoljeNykvernet pepperPinjekjerner, lett ristet i pannenFrisk basilikum
Bruk ferdig aioli eller lag aioli ved å blande litt finhakket hvitløk med litt lettmajones. Smør aiolien på brødet. Legg renset og skylt salat på brødet og fordel kylling, tomat og mozzarellaost oppå. Ringle over litt god olivenolje og ha over et par drag med nykvernet pepper. Strø de ristede pinjekjernene over, pynt med basilikum, og legg den andre brødskiven eller toppen av foccaciaen oppå.
Enjoy!
Publisert 20. 5. 2009
Denne så veldig god ut – en slik sandwich må jeg teste ut :)En inspirerende blogg forresten!Hilsen Marit