«Den skal tidlig krøkes» som matglad skal bli. Her er vi allerede godt i gang med å introdusere vår lille M til bordets gleder. Vår lille solstråle spiser det som serveres, og får smake på det aller meste av det vi spiser. Alt går ned på høykant, gjerne med litt pupp attåt.

Her kommer en av Ms favoritter, som vel er for spesielt interesserte blogglesere. Til ca to måltid trenger du:

1 dl vann
1 kyllingfilet, i terninger
1 potet, i små biter
1 gulrot, i små biter
1 ring ananas (eller ½ eple), i små biter
1 ss extra virgin olivenolje
kardemomme

Kok opp vannet. Ha kyllingen i det kokende vannet sammen med potet- og gulrotbitene og la det koke forsiktig under lokk ca 10 minutter. Ha i oppdelt ananas/eple rett før retten er ferdig kokt. Ha i olivenolje og smak til med kardemomme. Mos maten til passe konsistens og server (og legg gjerne noen porsjoner i fryseren også)!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste