Asparges i pysj
En enkel og god forrett, som alltid slår an. Til 4 trenger du omtrent:
ca 8-12 asparges8 skiver spekeskinke eller 4 skiver parmaskinkerucculasalat4-6 soltørkede tomater, strimleten neve pinjekjerner, lett ristet i pannen8 flak parmesangod olivenolje
eventuelt litt god balsamicoeddik
eller Crema di balsamico
Kok aspargesen et par minutter i lettsaltet vann tilsatt litt sukker, til de er passe kokt og ha de deretter ca 1 minutt i kaldt vann.
Legg litt rucculasalat på hver tallerken og ha soltørkede tomater over. Kle aspargesen med spekeskinke/parmaskinke og legg oppå. Drypp litt olivenolje over, og eventuelt litt balsamicoeddik eller Crema di balsamico. Ha over pinjekjerner og parmesan. Serveres med godt brød og et glass vin.
Enjoy!
Publisert 9. 11. 2008
Hei Trine
Denne gode oppskriften lar seg ikke trykke ut. Da kommer det et bilde av deg i stedet. Jeg har samlet mange av dine oppskrifter i permer, men denne vil altså ikke bli med på laget. ; )
Hilsen Britt
Hm, det har jeg aldri sett før. Jeg skal se nærmere på dette. Inntil da er det kanskje best om du kopierer teksten inn i et word dokument. Fint om du sier ifra dersom det samme problemet oppstår med andre oppskrifter.