Mia er en trofast og hjelpsom kjøkkenassistent som alltid er til stede og stiller opp dersom det er behov for hjelp av ett eller annet slag. Det er ikke få retter hun har observert og analysert, der hun tålmodig sitter på en teppeflik klar til å bistå til samme hva det skal være. Veloppdragen som hun er (på dette området i alle fall) vet hun at det ikke nytter å tigge, da blir det i alle fall ikke noe på henne!

 

Dersom kokken mister noe på gulvet er Mia alltid parat til å rydde og vaske opp, hvis hun får klarsignal til det vel og merke. Ryddejobben tar hun også gjerne under måltidet, siden hun jo likevel ligger under bordet når vi spiser. Har jeg forresten fortalt at Mia er veldig glad i små barn?

 

Hadde det vært opp til Mia hadde hun gjerne tatt oppvasken hver dag, men det får hun jo ikke lov til. Det hender likevel at hun får noen middagsrester i skålen sin, gjerne med salat, balsamicoeddik, pesto og en liten basilikumkvist, og alt går ned på høykant. Du er en rar liten stor hund du Mia-pia!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste