TILSLØRTE BONDEPIKER MED YOGHURT

Eplehøsten er godt i gang og har du litt eplesyltetøy på lur kan du for eksempel lage "tilslørte bondepiker". Tilsett gjerne noen epleterninger i eplesyltetøyet, så får du både en friskere smak og litt mer å bite i. Sammen med litt "krønsj" og silkemyk yoghurt blir dette en skikkelig høydare, tro meg! Dette er en ypperlig dessert til både hverdag og fest, eller som et mellommåltid når du trenger litt ekstra å gå på.

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 2 porsjoner
Annonse

Ingredienser

1/2 eple , i små terninger
4 ss eplesyltetøy (ca.)
3-4 dl yoghurt (eventuelt tilsatt litt vanilje)
6 ss granola , knuste kjeks/knekkebrød el. (ca.)

SLIK GJØR DU

Eplehøsten er godt i gang og har du litt eplesyltetøy på lur kan du for eksempel lage “tilslørte bondepiker”. Tilsett gjerne noen epleterninger i eplesyltetøyet, så får du både en friskere smak og litt mer å bite i. Sammen med litt “krønsj” og silkemyk yoghurt blir dette en skikkelig høydare, tro meg! Dette er en ypperlig dessert til både hverdag og fest, eller som et mellommåltid når du trenger litt ekstra å gå på.

Tilslørte bondepiker med yoghurt

Tilslørte bondepiker med yoghurtSkrell eplet, fjern kjernehuset, og skjær det opp i små terninger. Bland eplebitene inn i eplesyltetøyet.

Finn frem to glass eller skåler og ha ca. 2 ss granola eller lignende i bunnen. Fordel deretter ca. halvparten av yoghurten over, deretter eplesyltetøyet, så resten av yoghurten. Strø deretter resten av granolaen over og server umiddelbart.

ENJOY!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.