Noe av det enkleste, kjappeste, beste og sunneste du kan lage er smoothie. Smoothie er en ypperlig måte å utkvittere en eller flere av de obligatoriske "5 om dagen", men er også en fin måte å få brukt opp frukt- og bærrester som har samlet seg opp. Smoothie kan varieres i det uendelige, her er det bare å prøve seg frem etter smak og behag. Ha gjerne litt yoghurt i smoothien, så smaker den bedre og metter også litt lengre i magen.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

150 g frosne jordbær (ca.)
1 banan , i biter
1,5 dl eplejuice
1,5 dl yoghurt naturell

SLIK GJØR DU

Ha alle ingrediensene i en blender eller en kjøkkenmaskin med kniver, og kjør til alt er godt blandet. Hell smoothien i høye glass, pynt gjerne med noen friske bær før servering. Serveres når som helst på døgnet, og er også et ypperlig mellommåltid for barn i alle aldre. Nyyyt!

TIPS

  • Du kan gjerne bytte ut jordbærene med annen bær, og eplejuicen kan byttes ut med for eksempel appelsinjuice.
  • Yoghurt naturell kan også erstattes med annen yoghurt, for eksempel skogsbæryoghurt eller annen frukt-/bæryoghurt.

Smoothie med jordbær og yoghurt

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei takk for flotte oppskrifter. Bruker mye middags oppskriftene dine. Vi lager sånn smoothies hjemme. Min datter lager de selv nå når hun kommer hjem fra skolen. Helt topp.

  2. jeg har kokeboken din for barn og av alle mine kokebøker er din favoritten. Du lager nydelige oppskrifter. og vær gang jeg skal lage noe derfra så får jeg vann i munnen.
    Stå på!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste