
RISTEDE VALNØTTER MED AKASIEHONNING
Valnøtter og honning er favoritter til osteanretningen, og dersom valnøttene får en liten tur i ovnen først smaker det ekstra godt. Finn frem:
Annonse
Ingredienser
80 g | Valnøtter |
150 g | akasiehonning (ca.) |
SLIK GJØR DU
Fordel valnøttene utover et bakepapirkledd stekebrett, og rist nøttene ved 170 grader i ca. 7 minutter. La dem avkjøles litt og hakk dem grovt. Ha nøttene i et lite glass eller skål og fyll opp med akasiehonning, til nøttene så vidt er dekket.
Serveres romtemperert som tilbehør til ost, sammen med for eksempel fikenmarmelade med rødvin og eltefritt valnøttbrød.
Hva er holdbarheten Trine? Takk for super blogg & riktig god helg 🙂
Forsøk med litt rosmarin oppi.
Hei, er dette noe som kan oppbevares eller er det ferskvare? 🙂