Når jeg kommer over friske asparges i grønnsaksdisken, er det av og til vanskelig å gå videre. Som dere ser klarte jeg det ikke sist helg, og sammen med en god parmaskinke ble det en rask og god forrett på lørdagskvelden. Til to trenger du omtrent:

Annonse

Ingredienser

8-10 asparges
2-4 parmaskinke , skiver
salat , blader
1 appelsin båt, saften
parmesan flak
olivenolje
balsamicoeddik

SLIK GJØR DU

Kok aspargesen i ca tre minutter og ha den deretter umiddelbart i iskaldt vann slik at den avkjøles. La den renne av på kjøkkenpapir eller lignende.

Fordel salaten, gjerne flere sorter, på to tallerkner, og skvis over litt saft fra en appelsinbåt. Fordel asparges og parmaskinke over. Ringle over din beste olivenolje og balsamicoeddik, og skav deretter noen skiver parmesan over.

Serveres med godt brød, for eksempel No-knead-bread.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.