GRILLEDE REKER MED PEANØTTSAUS
KYLLING SOUVLAKI MED TZATZIKI OG GRESK SALAT
BRINGEBÆRMOUSSEKAKE MED BROWNIEBUNN
MØRK SJOKOLADEKAKE MED MARENGSLOKK
FISKEGRATENG MED TORSK OG SPINAT
SEMIFREDDO MED KROKAN, SJOKOLADE OG SALT KARAMELLSAUS
SCHIACCIATA – BRØD FRA TOSCANA
OVNSBAKT TORSK MED GLAZE OG ASIATISK KÅLSALAT
KAFFE- OG KARAMELLSNURRER
PULLED CHICKEN MED TOMATSALAT OG MAIS- OG PAPRIKASALAT
SMØRSTJERNER OG PISKET SMØR
BAKED ALASKA – OMELETTE NORVEGIENNE
KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT
EPLESALAT MED BACON, TRANEBÆR OG KARAMELLISERTE VALNØTTER
ASIATISK RIBBE MED GLAZE OG RÅKOSTSALAT (OG BAO BUNS)
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
SJOKOLADEPAVLOVA MED SALT KARAMELL OG NØTTE- OG SJOKOLADEKRØNSJ
TUNFISKTARTAR MED MANGO OG CHILIMAJONES
SLIK LAGER DU PINSA
ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER
FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR
ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI
EPLEKAKE MED SMULDRELOKK OG SALT KARAMELL
ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA
SJOKOLADECOOKIES MED SMIL OG FLAKSALT
OVNSBAKTE PLOMMER MED HAVREKNAS
SVINEFILET MED SPICY MANGOSAUS OG NEKTARINSALAT
BRYTEBRØD MED OREGANO OG PARMESAN
GRILLSPYD MED SITRONTIMIANOLJE OG LUN POTETSALAT
STABLEBRØD MED HVITLØK- OG PERSILLESMØR
SOMMERSALAT MED KYLLING, NEKTARINER, JORDBÆR & COUSCOUS
BROWNIE MED MASCARPONEKREM
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO
KJAPP INDISK BUTTER CHICKEN
BROWNIE MED SJOKOLADEKREM OG PÅSKEEGG
TACOGRATENG
FRØKNEKKEBRØD MED SURDEIG
GALETTE MED BRINGEBÆR OG BLÅBÆR
HAVREKJEKS MED BLÅBÆR OG SITRON
SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI