påskemenyen 2024

Inviter på en deilig lammemiddag i påsken! Lyst til å prøve deg på lammecarré med urtelokk, eller foretrekker du heller å sette en lammestek på bordet? Her finner du oppskrift på begge deler. Som forrett foreslår jeg miniterter med laks, og som en søt avslutning passer det godt med påskegule panna cotta med mango og deilig topping.

 

 

# FORRETT #

 

Vi starter med deilige miniterter med varmrøkt laks, rødløk, oliven og ost. Kjapt, enkelt og veldig godt!

MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett kan jeg anbefale lammecarré med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker.

Lammecarre med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte grønnsaker

Men hvis du heller vil sette en lammestek på bordet kan jeg anbefale denne oppskriften, hvor lammesteken serveres sammen med timiansjy, ratatouille og en nydelig bakt sellerirotpuré.

LAMMESTEK MED TIMIANSJY, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE

Flere oppskrifter med lam finner du samlet her.

 

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med en smakfull panna cotta med mango, yoghurtkrem, bringebær og karamelliserte mandler.

Panna cotta med mango og yoghurtkrem

Har du laget en eller flere rettene, eller kanskje hele menyen? Jeg vil gjerne høre hva du synes, legg igjen en kommentar under, på facebook eller Instagram (@trinesmatblogg).

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Alle påskemenyene finner du samlet her. Sjekk gjerne også ut menyene i serien «månedens treretters«. Vintips finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste