Tacosuppe

Har du sjekket ut kokeboken min Trines hverdagsmat? Boken er spekket med deilig hverdagsmat som stort sett er ferdig på under en halvtime. I boken finner du mine hverdagsfavoritter, og de fleste er unike for boken og ikke å finne på bloggen. Boken er allerede blitt en bestselger og jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra kjøpere. Boken er en ypperlig julegave til deg selv eller til noen du er glad i. Den inneholder mat som kan spises året rundt, men jeg tenkte i dette innlegget å trekke frem oppskrifter på mat som smaker ekstra godt i vinterhalvåret.

 

I boken er det et eget kapittel med supper, hvor jeg blant annet kan friste med en deilig kremet fiskesuppe med krepsehaler (s. 33), ramen med kylling (s. 37) og tacosuppe med cheddar og tortillachips (s. 49).

Supper Trines hverdagsmat

Fisk og sjømat er på sitt aller beste på vinteren, og i kapittelet «Fisk og sjømat» finner du noen av mine favoritter, blant annet fiskepinner med tartarsaus, ertepure og potetbåter (s. 124), ovnsbakt torsk med sprø coppaskinke og lun tomatsalat (s. 128) og laks med gremolata (s. 140).

Fisk Trines hverdagsmat

I boken finner du også mange mettende vegetarretter, som for eksempel shakshuka med paprika og bønner (s. 54), pastaskjell med spinat, ricotta og tomatsaus (s. 82) og en fargerik grønnsakscurry med blomkål (s. 97).

Vegetar Trines hverdagsmat

Kylling er alltid populært, og i den nye boken finner du favoritter som kylling korma med tomatsalat (s. 146), kylling med tomat, oliven og fennikelsalat (s. 153) og chilikylling med chorizo, tomat og appelsin (s. 158).

Kylling Trines hverdagsmat

I boken finner du også en oppdatert (og bedre) utgave av oppskriften på chili con carne med mørk sjokolade (s. 161), nakkekoteletter med chimichurri og bulgursalat (s. 168) og smakfulle reinsdyrwraps med teriyakisaus (s. 73).

Kjøtt Trines hverdagsmat

I Trines hverdagsmat finner du også et eget kapittel med kjappe, enkle og smakfulle hverdagsdesserter som lager fest på en ellers kjip onsdag. Jeg har tidligere skrevet litt om deilige sommerretter fra boken, se her.

 

De fleste av rettene i Trines hverdagsmat er kjappe å lage og står på bordet innen en halvtime – slik at du slipper å henge så alt for mye over grytene. Les mer om «Trines hverdagsmat» her og ta gjerne en liten sniktitt her. Du får kjøpt boken til rabattert pris i de fleste bokhandler og nettbutikker (for eksempel her), og som e-bok her (kr. 218). Sett den på ønskelisten til jul, eller gi den bort i julegave – en gave som kommer godt med når hverdagen vender tilbake på nyåret en gang.

Trines hverdagsmat

Sjekk gjerne også ut de tre andre bestselgende kokebøkene mine Trines mat, Trines mat 2 og Trine inviterer.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste