REKLAME FOR EGEN BOK

Trines hverdagsmat cover

HURRA – nå er endelig den nye kokeboken min TRINES HVERDAGSMAT helt ferdig, og ble i går sendt til trykkeriet! Her er coveret, er det ikke fint?! Nå kan du (innen 7.10.19) forhåndsbestille et signert eksemplar, og du kan også etter hvert melde deg på lanseringsfesten den 10. oktober. Mer om det litt senere i dette innlegget. Først vil jeg fortelle deg litt mer om boken og by på noen «smaksprøver».

 

I TRINES HVERDAGSMAT finner du kjapp, enkel og smakfull hverdagsmat, som passer for både store og små. De fleste oppskriftene er helt nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Her er det mettende supper, nydelige salater og småretter og fristende fiske- og kjøttretter.

Trines hverdagsmat

Flere av rettene er basert kun på grønnsaker, og boken har også et eget kapittel med pasta, bønner og linser. Det hele rundes av med åtte deilige hverdagsdesserter, for vi må kose oss litt i hverdagen også, ikke sant?!

Trines hverdagsmat

I boken finner du ulike registre, som innholdsregister med bilder, alfabetisk register, temaregister og et vanlig innholdsregister – som gir god oversikt over innholdet slik at du selv kan planlegge middagsmenyen for flere dager fremover.

Innhold Trines hverdagsmat

Jeg har også denne gangen jobbet tett med redaktøren min Anne Søyland og designeren Ingrid Skjæraasen i Cappelen Damm. Flinke Mona Nordøy har tatt det fine forsidebildet og alle portrettene av meg og Mathias inni boken.

 

TRINES HVERDAGSMAT blir å få kjøpt i de fleste bokhandler fra begynnelsen av oktober, og kan også forhåndsbestilles fra de fleste nettbokhandlerne. Boken koster ordinært kr. 399. Bestill boken HER. Da får du boken til kr. 349 som er maksimal rabatt – og fritt levert hjem til deg.

 

Jeg skal selvsagt også feire denne boken, og vil i den forbindelse invitere til lanseringsfest torsdag den 10. oktober kl. 18 i Cappelen Damms lokaler i Akersgata 47/49. Her er det mye spennende på programmet, blant annet bokbad med Fritjov Nilsen (fra «Kakekrigen»), Jørn Hoel skal synge for oss, det blir servert en rett fra Trines hverdagsmat – og selvsagt blir det muligheter for å si hei og kjøpe en signert utgave av boken min. Du kan melde deg på her. Arrangementet vil også bli streamet. Jeg planlegger også flere lanseringsarrangementer utenfor Oslo – følg med her på bloggen, på Facebook og Instagram for nærmere informasjon.

 

Jeg er så utrolig stolt av TRINES HVERDAGSMAT og gleder meg sånn til å vise den frem til dere!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei. Kommer denne i e-bok. Vi bruker nesten bare oppskrifter på iPad, og ikke bøker lenger. Betaler gjerne samme pris. 😉

    Fint nyhetsbrev du akkurat sendte ut. ❤️

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding. 🙂

      Skal sjekke med forlaget om de har vurdert å gi ut Trines hverdagsmat som e-bok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.