Trines hverdagsmat cover

Her er coveret på den nye kokeboken min TRINES HVERDAGSMAT, er det ikke fint?! Har du lyst på et par «smaksprøver» av innholdet også?

 

I TRINES HVERDAGSMAT finner du kjapp, enkel og smakfull hverdagsmat, som passer for både store og små. De fleste oppskriftene er helt nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Her er det mettende supper, nydelige salater og småretter og fristende fiske- og kjøttretter.

Trines hverdagsmat

Flere av rettene er basert kun på grønnsaker, og boken har også et eget kapittel med pasta, bønner og linser. Det hele rundes av med åtte deilige hverdagsdesserter, for vi må kose oss litt i hverdagen også, ikke sant?!

Trines hverdagsmat

I boken finner du ulike registre, som innholdsregister med bilder, alfabetisk register, temaregister og et vanlig innholdsregister – som gir god oversikt over innholdet slik at du selv kan planlegge middagsmenyen for flere dager fremover.

Innhold Trines hverdagsmat

Jeg har også denne gangen jobbet tett med redaktøren min Anne Søyland og designeren Ingrid Skjæraasen i Cappelen Damm. Flinke Mona Nordøy har tatt det fine forsidebildet og alle portrettene av meg og Mathias inni boken. Jeg er så utrolig stolt av TRINES HVERDAGSMAT og gleder meg sånn til å vise den frem til dere!

 

Du finner boken i de fleste bokhandlere og nettbutikker, eller bestill den HER.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei. Kommer denne i e-bok. Vi bruker nesten bare oppskrifter på iPad, og ikke bøker lenger. Betaler gjerne samme pris. 😉

  Fint nyhetsbrev du akkurat sendte ut. ❤️

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding. 🙂

   Skal sjekke med forlaget om de har vurdert å gi ut Trines hverdagsmat som e-bok.

 2. Takk for å gjøre en bestefar til spesialist i Kanelsnurrer- Før var de harde kanonkuler som sønn og barnebarn styrte unna – Nå lurer de på om bestefar har med seg en pose eller to .. Ogg da dytter jeg ko inn ekstra mye rosiner og med svenskt perlesukker på toppen…..Men nå er jeg snart tom. Hvor kan jeg få tak i de som holder formen på toppen ?

  Stig

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste