17 MAI MENY 2020 UTEN TEKST

Har du middagsmenyen til 17. mai klar? Hvis ikke så kan jeg anbefale denne fargerike menyen med grillede nektariner med parmaskinke, helstekt indrefilet med sommersalat – og en nydelig eton mess med rabarbra og bringebær. Forrett og hovedrett kan tilberedes både på grillen eller i stekeovnen/grillpanne, det er opp til deg. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

FORRETT

Grillede nektariner med parmaskinke og bringebærvinaigrette

Grillede nektariner med parmaskinke og bringebærvinaigrette

HOVEDRETT

Helstekt indrefilet av storfe med sommersalat

Helstekt indrefilet med sommersalat

DESSERT

Eton mess med rabarbra, bringebær og marengs

Eton mess med rabarbra og bringebær

Ønsker du å se flere menyer? Alle menyene på bloggen finner du samlet her.

 

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.