Hurra, jeg er nominert til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2019! Matkulturprisen deles ut for 26. gang, og skal gå til en person «som har utmerket seg spesielt ved å formidle sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske». Prisen har tidligere blitt delt ut til blant annet Andreas Viestad, Arne Brimi, Harald Osa og Wenche Andersen.

 

Her er juryens begrunnelsen for nominasjonen av meg:

Jeg er nominert sammen med andre flinke folk som Heidi Bjerkan, Per Borglund, Kari Snøfringsdal og Maret Ravdna Buljo.

 

Vinneren kåres delvis på bakgrunn av publikumsstemmer og fagjuryens stemmer. Dersom du mener jeg er en verdig vinner håper jeg at du vil stemme på meg – HER. Du kan stemme frem til 31. oktober.

 

Vinneren offentliggjøres den 13. november – tenk hvor gøy det hadde vært om det ble meg!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Inspirerende oppskrifter og fantastiske bilder i bøkene. Lettfattelig og spennende og nye retter som prøves. Håper Trine når til topps!

  2. Det er ingen tvil om at du har revolusjonert matlagingen i de norske hjem! Med dine velprøvde og velsmakende oppskrifter har du spredd kvalitet og glede på mangt et spisebord. Min stemme går til deg, Trine! Hver dag til fristen for å stemme går ut. For du fortjener å bli gjort stas på! Slik som du har gjort stas på oss lesere hver gang du går i gang med det store arbeidet det er å forske seg frem til nye oppskrifter og matretter.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste