Jeg vil i ca. 5 uker fremover gjennomføre en ny brukervennlighetsundersøkelse her på bloggen. Formålet med undersøkelsen er å få et overblikk over hva du synes er bra, og hva jeg må jobbe mer med for å gjøre Trines matblogg enda bedre. Jeg gjennomførte en tilsvarende undersøkelse i fjor på samme tid og jeg har på bakgrunn av tilbakemeldingene jeg fikk, samt mine egne erfaringer, gjort en del endringer på bloggen. Du kan lese mer om dem her. Nå er jeg spent på om du liker disse nye endringene like godt som meg! Jeg håper derfor at du vil delta og si din ærlige mening, noe som vil være nyttig for meg i mitt videre arbeid med bloggen, både i forhold til design og funksjonalitet, men også innhold.  

 

Undersøkelsen skal “sprette” opp av seg selv når du klikker deg inn på Trines matblogg. Hvis ikke kan du gå inn HER og avgi dine svar. Jeg er veldig spent på å høre hva du synes, – hva er bra og hva kan bli bedre? I tillegg har jeg lagt inn to spørsmål knyttet til samarbeidet med MENY. Jeg håper at du avser to minutter og blir med og gir din tilbakemelding – som utelukkende har som formål å gjøre Trines matblogg enda bedre!

 

Av de som deltar vil jeg trekke en vinner som får tilsendt en signert utgave av min kokebok TRINE INVITERER og mitt forkle. Du må da oppgi e-postadressen din mot slutten av undersøkelsen. 

Undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med Userneeds. Du kan lese Userneeds personvernerklæring her

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Så hyggelig å høre! Antall porsjoner/antall skal være med i alle oppskrifter. På desktop finner du det øverst i høyre hjørne, på mobil finner du det under innledningsteksten. 😉

  1. Skulle ønske at oppskriftene var tilpasset en eller to personer , det er 700000enslige av oss. Ellers finner jeg mye godt og prøver å bruke mindre kjøttas

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste