Nå er det mer enn et halvt år siden «nye» Trines matblogg ble lansert, og endelig begynner de siste brikkene å falle på plass! Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke var 100% fornøyd med all funksjonalitet da den nye nettsiden ble lansert i desember. Jeg har siden den gang byttet utvikler, og har i løpet av de siste ukene fått rettet opp en del, blant annet:

  • Søkefunksjonen – du kan nå søke i alle oppskrifter, innlegg, menyer og tips. Test det gjerne selv – du kan lese mer om hvordan du finner frem på bloggen her.
  • Mine favoritter – du kan nå lagre alle innlegg, menyer og oppskrifter på MINE FAVORITTER (krever pålogging). I innlegg (som ikke er oppskrifter + oppskrifter som er eldre enn 1.1.11) finner du knappen LEGG TIL I FAVORITTER under hvert innlegg (i oppskrifter publisert etter 1.1.11 finner du dem sammen med de øvrige knappene, før ingrediensoversikten.) Du kan lese mer om hvordan du oppretter mapper og lagrer oppskrifter, menyer ol. i MINE FAVORITTER her.
  • Antall oppskrifter – som vises ved søk er blitt økt, slik at det blir mindre «skrolling» og lettere å finne tilbake til der man var.
  • MIN UKEMENY – bildene er nå klikkbare og det kommer også ytterligere endringer her. Du kan lese mer om MIN UKEMENY her.
  • Publiseringsdato for oppskrifter/innlegget er nå flyttet fra oversiktssiden til under det enkelte innlegg.
  • «Cookie-varsel» er flyttet til nederst på siden.
  • Nytt Pinterestikon er lagt inn.

Flere forbedringer er på gang, vi jobber blant annet med utskriftsfunksjonen, MIN HANDLELISTE, automatisk oversettelse til engelsk og et par ting til, som vil gå live i løpet av kort tid.

 

Mer enn 14 500 har opprettet en bruker og tatt i bruk de nye funksjonene på bloggen. Dersom du lurer på noe i den forbindelse kan du ta en titt på BRUKERVEILEDNINGEN, eller sende meg en melding via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet her.

 

I forbindelse med GDPR (det nye personvernregelverket som trer i kraft i løpet av sommeren) har jeg oppdatert PERSONVERNERKLÆRINGEN og påmeldingsskjemaet for nyhetsbrev. Dersom du pr. i dag mottar nyhetsbrev vil du i løpet av den kommende uken motta e-post med informasjon om hva du skal gjøre dersom du fortsatt ønsker å motta nyhetsbrev etter at det nye personvernregelverket har trådt i kraft.

 

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke alle dere 34 113 som tok dere tid til å svare på brukerundersøkelsen tidligere i vår (jeg har trukket ut til sammen 6 vinnere som alle har fått tilsendt premien sin). Jeg har nylig mottatt rapporten fra undersøkelsen og er i gang med gjennomgang og evaluering av denne. Tilbakemeldingene fra dere gir meg nyttig informasjon om hva dere liker ved nettsiden, og hva som kan bli bedre. Mye av det som ble påpekt av dere var jeg oppmerksom på selv og er rettet opp via punktene ovenfor. Jeg vil i løpet av sensommeren/høsten også gjøre noen mindre endringer i selve designet som jeg håper vil gjøre siden enda mer brukervennlig.

 

Jeg håper du fortsatt finner inspirasjon og oppskrifter på Trines matblogg, og at du enkelt finner frem. Dersom det er noe du lurer på, eller du har innspill til endringer/forbedringer, så hører jeg gjerne fra deg.

 

GOD SOMMER!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg husker først gang jeg fant frem til bloggen din i 2013 da jeg googlet oppskrift på Pasta carbonara, og tenk så mye som har skjedd her siden den gangen. Veldig gøy å se alt du har fått til siden da, og hvor stor bloggen har blitt!:D Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste