Berits ostekake med rørte bringebær

HIPP HIPP HURRA, i dag er det 9 år siden Trines (mektige) matblogg ble opprettet! Lite visste jeg da hvilken fantastisk reise den skulle ta meg med på, og jeg hadde ikke i mine villeste fantasier sett for meg at den etter hvert skulle bli mitt levebrød.

Siden den gang har bloggen hatt 38 millioner besøk og nesten 113 millioner sidevisninger! Den mest populære oppskriften på bloggen er fortsatt kanelsnurrene, som har blitt klikket på nesten 600 000 ganger! Det blir mange kanelsnurrer det, sånn ca. 14,4 millioner!

Kanelsnurrer

Hvor mange av disse kanelsnurrene har du spist, tror du?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Fantastisk?
  Gratulerer så mye.
  Du inspirerer med flotte bilder og mange knallgoe oppskrifter?
  Det har blitt så kjekt å lage mat etter at jeg fant bloggen din. Bruker den ofte og deler oppskriftene dine med kjente og kjære. Eltefritt brød har blitt en suksess i heimen.
  Tusen takk for bloggen din?

 2. Gratulerer så mye, Trine! Tenk så mange mennesker du har gledet og vil glede fremover med dine fantastiske oppskrifter!

 3. Gratulerer, bruker bloggen din aktivt hver dag. Kjempe flott blogg, fortsett med det gode arbeidet du gjør.

 4. Gratulerer så mye!
  Det er godt og trygt å vite at du er der, at jeg kan fort få tips og inspirasjon til middager og fester. Siste gang var da jeg feiret min 50års dagen i Portugal hvor jeg kommer fra. Den dagen laget jeg bare Trines oppskrifter til foreldre, søsken, søskenbarn, mannen og barna.
  Og i julen «var» du også sammen med oss ☺.
  Tusen hjertelig takk!

 5. Gratulerer så mye! Du har en fantastisk blogg med svært gode oppskrifter. Fortsett med den flotte innsatsen!

 6. Har ikke kommentert før, men fikk lyst å si at for meg er det tiden før og etter Trines matblogg :-). Alltid «safe» å bruke dine oppskrifter. Håper du fortsetter de neste 9 årene og flere til!!

 7. Gratulerer! 🙂 Jeg vil tørr påstå at 90% av maten som blir laget hjemme hos meg er fra din bok/blogg 🙂 Takk for mange gode oppskrifter!

 8. Wow 9 år, gratulerer. blogger i dag bruker å få sine glansdager også forsvinne, men dette er tydligvis ikke tilfellet når det gjelder Trines mat 🙂 jeg bruker dine oppskrifter flittig, du får mye skryt ser jeg og det er helt på sin plass. synes du gjør en kjempe bra innsats for å få flere til å se at mat ikke nødvendigvis er så mye mer komplisert og tidkrevende å lage fra bunnen av. du er en stor inspirasjon, satser på minst 9 år til på toppen av norske matblogger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste