Annonse

Sigdal kjøkken matverkstedet 3

Vi er godt i gang med oppussing og planlegging av matverkstedet i sokkelleiligheten vår, og jeg har lenge verket etter å dele skisser og planer med dere. Nå er det meste bestemt og i bestilling, og drømmekjøkkenet og min nye arbeidsplass er innen rekkevidde! Her er en liten sniktitt.

Snekker- og malerarbeidet er straks avsluttet, og som det ofte blir i slike prosjekter ble det et litt større prosjekt enn vi først hadde tenkt. Så da endte vi opp med en totaloppussing av vegger, gulv og tak, og det var også behov for å bytte et vindu. Vi fjernet også en vegg mellom det som skal bli kjøkken og fotostudio/kontor, og jeg får nå ca. 30 m2 å boltre meg på.

Sigdal kjøkken matverkstedet 2

Kjøkkenet leveres av Sigdal kjøkken. Jeg har valgt hvite Lido fronter som har innfreste håndtak som gir et rent og stramt uttrykk. Selve kjøkkendelen er ca. 10 m2 og har også fått plass til en kjøkkenøy. Den er et must, for det er nemlig her innspilling av nye videoer til YouTube og fotoshoot til nye prosjekter skal skje. Jeg har ellers i det vesentligste valgt skuffer der det er mulig, også i sokkelene for best mulig utnyttelse av plassen. Benkeplatene er av stein, type Quarella (Roman black).

På den ene veggen mot fotostudio-/kontordelen har jeg valgt glasskap og skuffer til stylingeffekter, bøker, kontorrekvisitter og lignende, med Line fronter. Det blir jammen kjekt å ha dette innen rekkevidde, og ikke minst blir det kjekt å få ryddet det ut fra vårt private kjøkken og stue. Kjøkkenet er tegnet av flinke Sofie ved Studio Sigdal Lørenskog.

Sigdal kjøkken matverkstedet 4

Hvitevarene er fra Siemens, og før jeg bestemte meg for hva jeg ville ha var jeg så heldig at jeg fikk prate med Siemens sin «huskokk» og fikk demonstrert hvitevarer som kunne passe til mitt behov. På bakgrunn av dette valgte jeg to stekeovner, hvor den ene har mikro- og damptilførsel og pyreolyse, mens den andre er en fulldampovn. Begge ovnene har i tillegg vanlige ovnsfunksjoner, og stekebrettene kan benyttes i begge ovnene. Koketoppen er planlimt og har fleksible soner og touchsliderOppvaskmaskinen er helintegrert og er rask, effektiv og fleksibelt innredet, slik at jeg enkelt kan få plassert større boller og utstyr. Kjøleskapet er et kombiskap med fryseboks nederst.

Sigdal kjøkken matverkstedet 1

Den lille grønne oasen dere kan se på noen av bildene er en kultivator fra Urban Cultivator. Her skal jeg under perfekte vekstforhold dyrke urter, spirer og salat, blant annet – inne, på mitt eget kjøkken! Det blir spennende!

Gleder meg masse til å ta matverkstedet i bruk. Og det er ikke lenge til nå, for kjøkkenet monteres allerede førstkommende torsdag! Vil du bli oppdatert underveis, følg meg gjerne på Snapchat (trine_sandberg) for sniktitt på det nye kjøkkenet og det jeg driver med ellers.

Leverandørene er valgt av meg, og kjøkkenet og hvitevarene er betalt av meg. Jeg har imidlertid inngått samarbeidavtaler med både Sigdal kjøkken og Siemens. Kultivatoren er sponset av Urban Cultivator. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Å, nå blir det stusselig å gå ut på mitt eget kjøkken igjen! Dette ser jo bare fantastisk ut!

  Den koketoppen ser ut som den er mer «min greie» enn mange av induksjonstoppene jeg har vært borti, det er SÅ tungvint å bruke en del av dem, der du må trykke X antall ganger for først å velge kokesone, så øke/minke varmen.

  Jeg likte også Urban cultivator, selv om jeg skulle ønske de hadde hatt enn enda mindre modell, ca halvparten så stor. Jeg eier ikke grønne fingre, så en dupeditt som selv vanner urtene er rett for meg. Jeg har forsøkt meg et par ganger på urter hjemme, men de har blitt infisert av fluer, selv de jeg dyrket fra bunn for et par uker siden. Dette skyldes nok fluer utenfra, noe jeg vil tro denne lukkede «hagen» forhindrer.

  Her var rett og slett mange gode ideer til fremtidig kjøkken! Fint om du viser litt hvilke løsninger du har valgt inne i skap og skuffer etterhvert som du flytter alt inn, det finnes jo mye lurt tilbehør/innredning.

  Til sist, du er veldig flink til å være rederlig med sponsing og reklame, og det skal du ha ekstra ros for. Jeg føler også at stilen på bloggen din (hvordan du skriver innlegget) også får frem at et innlegg er sponset, det gjør inntrykket desto bedre. God helg! 🙂

  1. Hei Kaya 🙂
   Jeg ser du sliter med fluer og vil gjerne bare si at det kommer av at du vanner feil. 🙂 Trolig vanner du for mye, og overnfra.Da blir fluene glade og legger masse egg i jordoverflata. Vann heller på skål og la jorda tørke litt opp mellom hver gang, eller bruk «selvvannende» krukker, der finner de balansen bedre selv. (Urban cultivator husker jeg ikke helt mekanismen på, men mener den er hydroponisk, isåfall er det absolutt ikke fluer ja, ikke fordi det er lukket, men fordi det ikke er grobunn for flueegg)

   Trine: Herlig kjøkken! Det er jo fantastisk å få ha sånn arbeidsplass.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste