Åpen valnøtt - marsipankake med jordbær

I dag, eller nærmere bestemt sent i kveld, er det 8 år siden jeg klikket på knappen “lag din egen blogg”. Lite visste jeg da hvilken fantastisk reise denne matbloggen skulle ta meg med på (eller hvor mange arbeidstimer jeg etter hvert skulle legge ned i den). Dagen skal feires ved at jeg skal kose meg på kjøkkenet og lage og fotografere en ny rett som jeg (forhåpentligvis) skal dele med dere senere i uken. Etter en lang “matfotoferie” skal det nå bli godt å komme i normalt gjenge igjen og ta fatt på nye, spennende prosjekter.

 

Lurer dere på hvilke tre oppskrifter som har vært de mest populære gjennom alle disse 8 årene? Jo, det er kanelsnurrerindisk kyllingsuppe og verdens beste fiskesuppe!

 

De åtte første årene har så absolutt gitt mersmak og jeg gleder meg til fortsettelsen. Håper dere henger med videre også!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Gratulerer! Følger bloggen din – og har boken din. Finner alltid en spennende rett, hvis jeg står fast. 🙂 Utrolig flott og stort sett ujålete mat for “vanlige folk”.

  Håper du fortsetter! 🙂

 2. Gratulerer med dagen! Takk for fin og nyttig blogg – du har reddet meg ut av mang en hva-skal-vi-spise-krise! …for ikke å snakke om at du har gitt meg inspirasjon og hjelp til å gå fra en under middels kakebaker til å bli en ganske ok kakebaker. Tusen takk! Fikk boken din til jul og den er godt lest allerede:-)

 3. Gratulerer! 🙂 jeg finner alltid gode og inspirerende oppskrifter på bloggen din, som i tillegg ikke er for kompliserte. Mitt hovedoppslagsverk nr 1 på oppskrifter og inspirasjon. Takk til deg!!!

 4. Gratulerer!!
  Takk for inspirasjon, fristelser og bilder som nesten er til å smake på! Takk for at du orker, og takk for at du fortsetter! Mang en middag og barseltrefflunch har kommet fra trinesmatblogg.no!!!

 5. Gratulerer så mye !
  Bloggen din er en stor inspirasjon og den brukes mye i løpet av uken.

 6. Gratulerer så mye med 8 år.
  De har vært fantastisk for oss lesere også.

  Gleder mæ til mange gode oppskrifter i fremtiden.
  I dag lager æ ovnsbakt torsk med middelhavsaus.
  Den er så lettvint og ha på en mandag…
  Tusen Takk Trine at du vil dele dine oppskrifter med oss.:-)

 7. Gratulerer! Selvfølgelig blir jeg med videre – du har vært en fantastisk inspirasjon i mange år. Du har lært meg utrolig mye, og ikke minst vist meg gleden ved matlaging gjennom dine folkelige og lett forståelige oppskrifter. Alt jeg lager herfra får alltid god respons!

 8. Gratulerer så mye med første 8 år, til glede for så mange.

  Detter stadig innom din blogg når jeg googler et eller annet
  jeg skal finne oppskrift på, og her er det “til å stole på”

  Lykke til videre, håper du fortsetter.

 9. Gratulerer med dagen! Åtte år er lenge 😀 Min blogg fyller snart fem år, og som du sier, lite visste jeg hva det skulle bety å opprette en matblogg 😉 Stå på, du er til stor inspirasjon og det er gøy å følge med på bloggen din!

 10. Gratulerer! Tusen takk for super matblogg! Du inspirerer med gode og lett forståelige oppskrifter! Bruker den mye og er blitt glad i å lage mat! Klart med videre!

 11. Gratulere så mykje !
  Eg var så heldig å få boka di i julegåve, og gler meg til å bruke
  den. Har som regel iPaden framfor meg når eg brukar oppskriftene dine,
  no kan eg bruke bok.

 12. Gratulerer med bloggjubileum! 🙂 Oppskriftene dine har vært mye brukt her i huset i flere år, alltid inspirerende å titte på bloggen eller i boka di 😉

 13. Gratulerer så mye med dagen! Matbloggen din fører til inspirasjon, glede over å lage mat, spennende å lete fram nye oppskrifter, hele bloggen blir som en “lesebok” hvor jeg leter etter oppskrifter og det er så lett og enkelt å lete/søke fram i kategoriene. Takk skal du ha – og jeg gleder meg til å bruke bloggen til mitt nyttårsfortsett; nemlig med å sette opp ukeplan 🙂

 14. Gratulere så masse med 8 år som matblogger. Du er en klar favoritt her i heimen.Sist prøvde oppskrifta var indiske suppa di, med kalkunrester, funka det også:) Får alltid nye ideer med å ta en titt innom her, så TAKK for jobben du gjør for å gi gode mattips:)

 15. Hei Trine.
  Gratulerer med 8 år som blogger.
  Jeg oppdaget deg først nå i julen, gjennom en venninne. Må bare si at det var en umiddelbar suksess, og i løpet av de siste to ukene har jeg allerede laget fire retter fra bloggen din, alle til god mottakelse!
  Tusen takk for det.

 16. Gratulerer! Bruker dine oppskrifter flere ganger i uken. Koser meg med kokeboken din og gleder meg til den neste.

 17. Gratulerer med 8 år! Du er helt genial som har gitt meg gleden og energi til å lage tipp topp mat 🙂
  Som min 8 åring sa det i helgen: er denne maten fra Trine?
  Vi gleder oss til fortsettelsen.
  Og gratulerer med vel overstått 50 årsdag!

 18. Åtte år! Ikke verst! Gratulerer! Og dermed er jeg ganske så sikker på at du også er den Trine som jeg var innom for mange herrens år siden som jeg innbiller meg at startet bloggen sin fordi datteren flyttet hjemmefra og savnet mammas mat? Eller tar jeg feil nå?

 19. Hei Trine,

  jeg ville bare si TUSEN TAKK for utrolig gode oppskrifter. ALT jeg lager både fra bloggen og kokeboken din blir så utrolig vellykket!! Vi bor i utlandet, men oppskriftene dine passer vel så bra her som jeg vil tro de gjør hjemme i Norge. Kanskje blir det enda bedre her med ferske grønnsaker rett fra basaren. Denne uken har jeg hatt gjester flere ganger, og all inspirasjonen har vært hentet fra kokeboken din. I morgen skal jeg besøke en flyktningfamilie og har med kake fra bloggen din. Det er en utrolig velsignelse å kunne bruke oppskriftene dine, fordi det blir vellykket hver eneste gang! 🙂

 20. Heia,
  Jeg tror jeg har fulgt deg fra gryende morgen og hos oss er snart “alt” basert på oppskrifter fra bloggen din. Utrolig lettvinte oppskrifter og gode smaker. Gratulerer, vi gleder oss til fortsettelsen….
  hilsen Bente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste