TRINEs MATblogg er på flyttefot og skal flytte til en ny server, slik at jeg i fremtiden kan tilby en mere stabil blogg enn jeg har hatt de siste månedene. Det viser seg imidlertid at dette arbeidet er litt mer krevende enn først antatt. Det er jo ikke småtteri med ingredienser, fristelser og kalorier som er med på flyttelasset når mer enn 1200 oppskrifter skal flyttes! Jeg har heldigvis proffe folk som skal ordne dette for meg, og dere må derfor, i likhet med meg, være tålmodige – for det blir veldig bra til slutt!

Inntil alt kommer på plass på ny server blir det smått med nye innlegg og dere må påregne noe nedetid. Jeg skal varsle om mulig nedetid så godt jeg kan, via oppdatering nederst i dette innlegget og på bloggens facebookside. Dersom du har planer om å benytte en oppskrift kan det for sikkerhets skyld være lurt å ta en utskrift eller lagre oppskriften. En annen ting er at kommentarer/spørsmål dere har lagt inn den 15. januar eller senere, og svar jeg har lagt inn, dessverre ikke kommer med når bloggen er overflyttet. Det er derfor fint om dere sparer spørsmål og tilbakemeldinger til jeg er tilbake i ordinær drift igjen.

Selv om det ikke har blitt lagt ut innlegg på bloggen romsterer jeg fortsatt på kjøkkenet, og gleder meg til å dele noen godbiter med dere når jeg er i ordinær drift igjen. Dessuten får siden en liten ansiktsløftning etter hvert, og det gleder jeg meg veldig til!

Ha en fin dag!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Lykke til med skiftet! Spent på å se den lile ansiktsløftningen etter hvert. Selv om det er en glede hver gang du legger ut nye oppskrifter, er det også moro å gå på jakt i arkivet!

    Tusen takk for en kjempeinspirerende blogg!

  2. Håper at alt ikke her blir sletta fordi da. Jeg har iallefall merka en del oppskrifter via bloglovin, og det er desverre vanskelig å finne igjen til de forskjellige derifra om ting slettes eller flyttes

  3. Jeg finner ikke “knappen” å trykke på for å ta utskrift av oppskriftene….

    Takk for inspirasjon og matglede 🙂

  4. Tusen takk for en kjempe bra blogg! 🙂
    Godt å gå inn her når man er litt mat-lei, og trenger inspirasjon!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste