Her er videosnutten fra dagens innslag på God Morgen Norge, hvor jeg lager indisk kyllingsuppe sammen med Wenche. I forkant av innslaget kokkelerte jeg sammen med Wenche i hennes “forkjøkken”, noe som var både lærerikt og svært hyggelig. De ni minuttene selve seansen tar går kjempefort, og da skal det både snakkes og lages mat, samtidig som en ukjent koketopp skal håndteres. Uansett, gøy var det, og ikke lett å konsentere seg da jeg få minutter etter var på plass på jobb for å sysle med paragrafer og slikt, som jo er det som egentlig er mitt fag…

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Spennande! Ja, eg hadde same opplevinga i Hannes kjøkken på Førkveld andre nyttårsdag. Hektisk, intenst og veldig, veldig gøy! 🙂

 2. Jeg har også laget suppen nå i kveld. Jeg er ikke så glad i kokosmelk og koriander, så det er matfløte i min suppe. Men duverden så god!!! Tusen takk.
  Og innslaget i GMN var koselig!

 3. Morsomt :o) Tenk at du startet med en vanlig, liten blogg og nå er du altså nesten “verdensberømt” Det er fortjent!

 4. Hei,

  kjempegod 🙂 Og enkel – som mange av de andre suppene dine! Og du gjør god figur på TV! Men – du er 10 år yngre enn Wenche?

  Mvh Siren

 5. Den suppa er noe av det beste som finnes på nettet. Har laget den 2 ganger og tilbakemeldingene er..”.Fantastisk god suppe.Hvor tar du det fra? ” Sier selvfølgelig at den er hentet på Trines matblogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste