Det er fredag og straks påskeferie, for noen av oss i alle fall. Uansett er det tid for å planlegge hva som skal stå på påskemenyen i år. Her er noen av mine påskefavoritter:
Fersk og god GJÆRBAKST hører påskens lange frokoster til, og i år, som i fjor kommer jeg i stor grad til å satse på eltefri bakst. Pluss velduftende og lune boller i hytteveggen.
Rundstykker
Eltefrie rugrundstykker med solsikkekjerner
Brød
Eltefritt halvgrovt brød med gresskarkjerner
Boller
Nybakte, lunkne kardemommeruller
Her er tips til påskens LUNSJer, som gjerne kan nytes ute om været tillater det:
Egg
Eggerøre med chorizo og asparges
Minipai
Minipai med løk, blåmuggost og tomat
Pai
Spinatpai med soltørket tomat og feta
Påskens FORRETTER må være kjappe og enkle og lage, slik som for eksempel disse:
Takk for det dere to turtelduer på Perus tak! Har ingen oppskrift på fritert marsvin, og heller ingen planer, så foreslår at dere spiser dere lei på det der nede (dvs der oppe) slik at dere er klar for noen skikkelige gastronomiske opplevelser når dere kommer hjem! 🙂
For et fantastisk flott påskeinnlegg!! Vil bare gi bloggen en velfortjent dose skryt før ferien!! :):) Her er det alltid mye godt å finne:):):) Synes du gjør en kjempejobb med bloggen! Ønsker dere en fortreffelig påske!! Unn deg gjerne litt bloggfri også:) Siden står fint på egne bein uten oppdateringer noen dager (eller lenger)… Er jo så mye herligheter å velge mellom:)
Hola fra Peru
Vi onsker dere alle en riktig god og matglad paske fra 3600 meters hoyde.
Har du noen gode oppskrifter pa fritert marsvin?
Klem
Takk for det dere to turtelduer på Perus tak! Har ingen oppskrift på fritert marsvin, og heller ingen planer, så foreslår at dere spiser dere lei på det der nede (dvs der oppe) slik at dere er klar for noen skikkelige gastronomiske opplevelser når dere kommer hjem! 🙂
For et fantastisk flott påskeinnlegg!! Vil bare gi bloggen en velfortjent dose skryt før ferien!! :):) Her er det alltid mye godt å finne:):):) Synes du gjør en kjempejobb med bloggen! Ønsker dere en fortreffelig påske!! Unn deg gjerne litt bloggfri også:) Siden står fint på egne bein uten oppdateringer noen dager (eller lenger)… Er jo så mye herligheter å velge mellom:)