Torsk med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet. Her er seks av mine favoritter, i uprioritert rekkefølge (klikk på bildene for oppskrift):

Ovnsbakt torsk med balsamicoløk og sellerirotmos
Torsk med chorizosalsa og blomkålpure
Minestronesuppe med torsk og basilikumpesto
Torsk med chilismør, sprøstekt spekeskinke og sukkererter
Ovnsbakt torsk med middelhavssaus
Bacalao på sitt aller beste

Hva er din torskefavoritt?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Digger varianten med chorizo – salt og sprøtt med perfekt fisk! Har ikke prøvd å dampkoke torsken, mén det skal jeg gjøre neste gang. Dette tror jeg blir torsdagsmiddagen denne uken. Ut og kjøpe chorizo og torsk. Og litt ekstra blomkål.

  2. Min favoritt er med, torsk med balsamicoløk er all time favoritt middagen hos oss. Har fått en som egentlig ikke er så glad i fisk til å smile bredt når denne lages!!!

  3. Prøvd flere av disse! Knallgode! Når man lærer seg kunsten å eksperimentere og variere med tilbehøret til torsken så blir man straks mye mere glad i torskemiddager! Har du noen oppskrifter med fiken til torsk Hilde?

  4. Torsk med chorizo og blomkålpurre er populært både hos store og små, til og med den kresne elsker denne retten. Har laget den mange ganger.

  5. På tide å legge igjen en kommentar hos deg; Vi har laget mange av oppskriftene dine i det siste, blant annet denne nydelige torskeretten. Du har nydelige oppskrifter, tusen takk for at du deler! Er innom deg nesten daglig. Linda

  6. Jeg har en annen favoritt – torsk med urtelokk: Gri litt grov sennep på toppen av fileten. Lag en blanding av griljermel, revet parmesan, gressløk og persille og klem dette oppå sennepen. Stekes ved 200 grader i ca 10 minutter – de siste 2 minuttene helt øverst i ovnen for å få et sprøtt lokk.

    Supergodt, kjempeenkelt og raskt! Jeg pleier servere med rotmos 🙂

    1. Det er noen tekniske endringer på gang, som ser ut til at bildelinker ikke virker helt som de skal. Jeg beklager det og anbefaler deg å søke under fisketagen eller via søkeboksen etter favorittfiskeoppskriftene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.