I dag er det 5 år siden jeg postet mitt aller første innlegg på matbloggen, nemlig Serranosvøpte asparges med vinaigrette à la Santa Pola. HURRA!

Den første tiden hadde ikke bloggen så mange lesere, men min eldste datter som hadde flyttet til Trondheim for å studere, brukte mammas oppskrifter jevnlig, blant annet favoritten Anettes oransje tortellinifavoritt.

Browniesoppskriften min har også vært med fra begynnelsen, men har blitt variert på forskjellige måter i løpet av denne tiden. Småkakene på bildet er deilige små munnfuller fra juletrefesten, laget etter denne oppskriften (tilsatt hakkede valnøtter).

Lite visste jeg for 5 år siden hvilken reise bloggen skulle ta meg med på. Jeg har ingen planer om å legge inn årene enda, så jeg håper du henger med fremover også!

EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Gratulerer med 5års bloggdag! Og takk for nyttige, inspirerende, tydelige og smakfulle beskrivelser av mat! Vårt spiskammers er litt mer spennende og bordet vårt enda rikere på grunn av deg!

  2. Gratulerer med dagen! 🙂 Tusen takk for en flott og inspirerende blogg! Jeg har prøvd mange av opskriftene dine både en to og tre ganger med stor suksess! 🙂 Gleder meg til å følge med videre 🙂

  3. Gratulerer med 5 års dagen 🙂 Jeg bruker bloggen din masse – til stor suksess! Håper du fortsetter leeeenge! 😉

  4. Gratulerer med 5 år. Digger din blogg, er innom hverdag. Du er en inspirasjon og jeg har laget mange av dine retter med suksess!

  5. Gratulerer så mye med jubileet! Jeg er en av de som finner masse inspirasjon på bloggen din. Må innom hver dag. Senest i går bakte jeg hamburgerbrød etter din oppskrift. Kjempegode, kommer ikke til å kjøpe de tørre brødene mer. Vennlig hilsen Erna

  6. gratulerer med 5 års jubileet ,Trine . Du har en utrolig flott blogg , til stor inspirasjon !! fortsett ,Fortsett !!! Lykke til videre !

  7. Gratulerer med 5 fine år:)
    Mange gode oppskrifter du deler og jeg finner mye nytt og spennende hos deg:)
    Takk!

  8. Gratulerer!
    5 år med flott matinspirasjon!
    Jeg begynte og å blogge når min datter reiste til Trondheim for å studere.
    Klem fra Gry : )

  9. Tusen takk for mange kanonbra oppsktifter, smakelig målitder og utrolig givende presentasjoner!
    Og gratulerer så meget med prisen som Årest matglede i 2011. Vel fortjent!!

  10. Gratulerer så mye med 5års-dagen for bloggen:) Du har en fantastisk blogg, tusen takk for alle flotte oppskrifter du deler!:)

  11. Gratulerer med dagen! Det å levere 5 år med inspirasjon, matglede og ikke minst nye, herlige oppskrifter står det respekt av! Jeg er med videre og sprer gjetord om bloggen din til alle som skryter av maten 🙂

  12. Hei 🙂 Gratulerer med 5 års jubileet, og super blogg. Jeg er med videre 🙂 Og tusen takk for at du deler dine oppskrifter med oss lesere 🙂 Stå på!

  13. Gratulerer med 5-år!!! Takk for alle oppskriftene du deler med oss. Jeg har prøvd ut mange av oppskriftene dine, og det blir så godt. Du har så mange hverdagsretter som jeg vil fortsette å prøve, og ikke snakk om alle dessertene : ) Jeg er ihvertfall en trofast leser! Klem ELisabeth

  14. Hei,og gratulerer masse med de første 5 år, og la oss håpe at det bare er begynnelsen 🙂
    En kokebok kunne også vært veldig fint 😉
    Jeg følger din blogg hver dag.
    Klem Turid

  15. Gratulerer med 5års jubileèt. Vel fortjent med all suksess, ja. Jeg er innom nesten hver eneste dag siden jeg oppdaget denne flotte siden og har prøvd mange middager og kaker. NAM.:O)

  16. Gratulerer med jubileet! Du har gjort meg mye mer glad i å lage mat enn jeg tidligere var og har prøvd en god del av dine oppskifter som alle har vært vellykket 🙂 Håper du fortsetter i mange år til, og håper som andre over at du en gang får gitt ut en kokebok. Det ville mange satt pris på 🙂

  17. Gratulerer med jubileum, hurra! 😀

    Og takk for en superinspirerende og flott blogg! Jeg har fulgt deg i et års tid snart, og har oppdaget gleden ved å lage sunn og god mat fra bunnen av. Jeg har laget flere oppskrifter fra bloggen din, og noen har blitt gjengangere på middagsbordet. Thaisalaten er min absolutte favoritt! Laksen med spicy saus og torsken med spinat, fetaost og tomat er like bak. Hummingbird-brownieostekaken ble bursdagskake, og var stor suksess. Og vepsebolene favoritt i julen. Så takk og takk og takk igjen 🙂

    Jeg gleder meg til å følge deg videre, og gleder meg til mange fristende oppskrifter og mye god mat fremover 🙂

  18. Gratulerer så mye med 5 års blogg dag 🙂
    Det er utrolig stas å lese oppskriftene dine!
    Håper 2012 byr på mange fine matgleder som gir masse av inspirasjon!!

  19. Gratulerer. Du har laget en fantastisk blogg som jeg brøker jevnilg for å hente inspirasjon. Du fortjener alle prisene du får. Du gjør en fantastisk jobb. Gleder meg til mange nye år med bloggen din.

  20. Gratulerer Trine!
    Takk for en fantastisk blogg som gir meg masse inspirasjon i en travel hverdag med jobb, 2 barn, hund og en sulten mann 🙂 Vi koser oss med gode oppskrifter og sunn mat som er laget fra bunn av.
    Du tar så fine bilder, skriver så bra og gjør at min hverdag blir bedre.
    Takk!

  21. Hei! Gratulerer med 5 års jubileumet! Liker bloggen din kjempegodt. Den er oversiktlig og flott. Har prøvd ut flere av dine oppskrifter. Stå på videre!

  22. Gratulerer så mye med 5 års jubileet, det er stort! Du har en fantastisk blogg, som jeg først har oppdaget nylig, men jeg har allerede brukt fler av dine oppskrifter og jeg har anbefalt deg til MANGE!
    Lykke til videre! (Jeg skjønner ikke hvordan du klarer alt, jobb, familie, blogg osv??)

  23. Gratulerer med 5 års blogg dag : ) Du har en utrolig fin blogg med så mye gode oppskrifter. En daglig inspirasjon : )

  24. Gratulerer med 5-års jubileum for bloggen din Trine. Her er det inspirasjon for alle anledninger. Gratulerer også med utmerkelser, priser og all annen oppmerksomhet du har fått så langt og jeg ønsker deg et riktig godt 2012.
    Tonje.

  25. Gratulerer så mye med 5 år og blogging i like mange år! Håper du fortsetter i *minst* 5 år til. Helst 50, men det får vi se!
    Gleder meg til å følge deg videre i 2012 i første omgang. Klem Jeanette 🙂

  26. gratulera så mykje med 5 år med matbloggen.den er heilt topp,min favoritt.mangen gode oppskrifter som eg har prøvdt.

  27. Jeg laget disse brownisene for noen dager siden og de ble kjempegode, men de ble veldig myke og ikke sånn stive og crunchy, men de skal vel være litt sånn myk eller?

    Ellers syns jeg du har kjempefin blogg med mange gode og spennende oppskrifter.

    1. Dette er vel strengt talt mere en slags sjokoladekake enn brownies, så den får ikke crunchy skorpe som brownies ofte har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.