Nå er det endelig offentliggjort hvem som er i finalen i «Årets matgleder 2011″. Det er Eivind Hellstrøm, Bondens Marked og – jeg! Ja, dere leste riktig, jeg måtte lese det både to og tre ganger jeg også før jeg forsto at det var meg!

«Årets matgleder» er en ny pris som skal deles ut av opplysningskontorene for landbruket (melk.no, matprat.no, brodogkorn.no og frukt.no). Prisen skal deles ut under Matgallaen i Stavanger førstkommende helg, hvor TV2 også skal kåre «Det norske måltid», som dere kanskje har sett på TV2 de siste ukene? Det vil bli delt ut  en rekke andre matpriser, som også vil inngå som en del av finaleprogrammet som sendes på TV2 søndag 11. desember kl. 22.30.

Kriteriene for prisen er blant annet følgende: «Kandidaten må ha nådd ut til mange og spredd matglede på en nytenkende måte. Vinneren må ha gode matfaglige kunnskaper, men også en positiv holdning som har bidratt til utviklingen av det norske kjøkken.»

Flybilletter til Stavanger og hotellrom er nå i boks, barnevakt er på plass, og min mann og jeg ser frem til en hyggelig helg i Stavanger. Uansett om jeg vinner eller ikke, er det en stor, stor ære å bli nominert og ikke minst bli plukket ut som en av tre finalister!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Fantastisk ! Vel fortjent ! Velkommen til Stavanger . Du redder middagen her i huset hver dag . 🙂

 1. Gratulerer så mye, Trine! Dette er velfortjent, du inspirerer virkelig mange til å synes mat er spennende og gøy! Du formidler på en flott måte, og er en super representant for matglede! Heia Trine! Klem fra Heidi

 2. Hei 🙂 Så gøy for deg! Du har en fantastisk matblogg som jeg titter innom hver dag. Har prøvd noen oppskrifter 🙂 Gratulerer, og lykke til!

 3. Så gøy! Følger bloggen din nøye, og er imponert hver gang! Håper du vinner!!! Gratulerer med nominasjonen!

 4. Håper du vinner!! Bruker oppskriftene dine hver uke- og det blir alltid vellykket!! Takk for inspirasjon og suverene oppskrifter 🙂 Klem marte

 5. Gratulerer med nominasjonen! Jeg følger bloggen din hver dag og får masse inspirasjon tl både hverdagsmat og mer festlige anledninger!

 6. Gratulerer så mye og lykke til i Stavanger.
  Bloggen er en stor inspirasjonskilde og jeg holder på med biscotti akkurat nå. Måtte bare skrive ut oppskriften når jeg så denne nyheten.
  Jeg skal på arrangementet i Stavanger og skal krysse fingrene for deg. 😀

 7. GRATULERER og vel fortjent! Jeg er alltid inne på din side hvis jeg lurer på oppskrifter, og har laget masse av det du har lagt ut! heia!

 8. Gratulerer så mye,det er vel fortjent!

  Du inspirerer meg stadig til å prøve «ny» mat og alt som kommer på bordet smaker godt. Nå nyter jeg rester etter gårsdagens middag;indisk kyllingsuppe og eltefrie rundstykker. Deilig!

  Jeg har fri i dag og hadde egnetlig en lang liste med gjøremål rundt omkring. Men,jeg måtte holde meg hjemme i påvente av at en elektriker skulle dukke opp. Han har ikke dukket opp,men jeg har nyttet tiden godt og har laget kakemenn,mandelkjeks,julebrød og rødløksmarmelade. Alt etter dine oppskrifter 🙂

  I morgen reiser vi fra Stavanger til Bergen med deilige smaksprøver. Lykke til i finalen,heier på deg!

  PS! Benytt anledningen når du er her i Stavanger til å handle deilige kjøttprodukter hos slakterbutikken til Idsøe. Jeg husker at du har sagt at du ikke er så glad i pølser,men prøv Idsøe sine pølser! (Gladmatpølse og mange andre typer.) Pinnekjøttet er fantastisk. Og fenalåret! (Osv,osv…)

 9. Gratulerer!!! VI har laget hjemme for først gang i livet vårt pepperkaker med oppskriften din… og de er nydelige!! Jeg kommer ikke ti å kjøpe mer på butikken!

 10. Vel fortjent! Da jeg oppdaget din blogg ble det virkelig forandring på kjøkkenet hjemme hos oss. Oppskriftene er så gode, men samtidig enkle og tilgjengelige. Og et kjempepluss at man slipper å løpe på helsekost for å kjøpe erstatning for alt mulig, for sunnhetens skyld. Lykke til!

 11. Velfortjent. Heier på deg!!

  Laget verdens beste pepperkaker og biscotti helgen. Veldig vellykket!!
  Håper du vinner!!

  Jane:-)

 12. Gratulerer!! Jeg er ikke i tvil om hvem vinneren skulle være hvis jeg fikk bestemme – TRINE – er det noen som sprer matglede til folket og som får oss til å lage skikkelig mat så er det deg!

 13. Gratulerer så mye! Må være en fin førjulspresang å få den nominasjonen:) VELDIG fortjent!! Håper dette gi ekstra motivasjon til å fortsette bloggingen i laaaang tid fremover:) Du gleder mange hver eneste dag!!:)
  Stor julehilsen fra meg!

 14. Gratulerer, det fortjener du, håper du vinner.

  Jeg bruker bloggen din ofte for å finne inspirasjon til middager, kaker, brød/gjærbakst og anbefaler den ofte videre.
  Alt jeg har laget her inne har vært helt supert.

  Lykke til!

 15. Det er vel fortjent, Trine! Jeg har mange ganger blitt inspirert av oppskriftene dine, og nettsiden din er som min egen oppskriftsbok å regne! 🙂

 16. Gratulerer Trine, håper du vinner!! Jeg lager ofte mat etter oppskrifter fra din blogg. I går laget jeg «vepsebol» – kjempegode:)

 17. Heia Trine! 🙂
  Du er absolutt en matgleder og fortjener all den ros og heder du kan få.
  Lykke til i Stavanger – måtte den beste (= deg) vinne!

 18. Gratulerer!!! SÅ gøy! Og uansett om du vinner eller ikke, å være nominert som en av 3 i DET selskapet, det er jo en seier allerede 🙂 Lykke til i Stavanger, kos dere!

 19. Kjempeflott. Er innom ofte, ofte. Kan sitte lenge hver dag og bare nyte bloggen din. Har prøvd ut mye:) god helg:)

 20. Gratulerer! Det er inderlig fortjent – vi elsker bloggen din, og har laget mye godt herfra 🙂
  Lykke til med finalen!

 21. Gratulerer så masse, Trine! Litt av et selskap du har i finalen 🙂 Krysser fingrene for at du vinner. Det har du virkelig fortjent! Lykke til, «break a leg» og så videre 😉

 22. Så utrolig hyggelig. Dette har du virkelig fortjent. Hellstrøm og Bondens marked er jo ltt av et selskap, men jeg heier definitivt på deg 🙂

 23. Gratulerer så mye, dette er velfortjent! Du har uten tvil spredd mye matglede i vår familie hvertfall 🙂 Takk for inspirerende blogg og oppskrifter som alltid blir vellykket!

 24. Gratulerer! Og velkommen til Norges mest forblåste og regntunge by i dag…sukk!
  På søndag feirer vi lillegutts 1årsdag med Trines Gulrotkake og Trines Bringebærkrans…spennende!

  Vi heier på deg – og bare så du vet det..hver gang det er middag fra bloggen din får jeg skryt! ;0) Takk, takk og atter takk. Du er en sikker vinner her i huset!

  ps. Utskriftsvalgene dine er geniale! Super-brukervennlig.

 25. Gratulerer med seieren! Veldig fortjent! Du har en helt fantastisk blogg som er til stor inspirasjon for hva middagen skal bestå av her i huset:-)

 26. Gratulere så mye med prisen! Håper den ga ytterligere inspirasjon til å fortsette med å formidle matglede.

 27. GRATULERE SÅ MYE MED PRISEN DU VELFORTJENT FIKK I HELGEN!

  Satt klistret for å følge med og jublet når du ble utropt som vinner helt på tampen av programmet.

  Hilsen
  Sissel H. fra Sandnes

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste