Det er straks klart for en ny runde med Brukervennlighetsundersøkelsen. Med hjelp av Userneeds gjennomførte jeg for ca et halvt år siden tilsvarende undersøkelse. Resultatene fra den kan du lese om her.

Da forrige runde ble gjennomført hadde bloggen nylig fått nytt design, og det var store utfordringer knyttet til å få systematisert de 750 oppskriftene som ble flyttet over fra den gamle bloggen. Det var veldig nyttig å få tilbakemeldinger og innspill fra dere – noe jeg har tatt med meg i arbeidet med å utvikle bloggen videre. Jeg har siden den gang kategorisert og systematisert oppskriftene, men noe gjenstår fortsatt. Det kommer etter hvert, og slik må det bli når bloggen kun er et hobbyprosjekt jeg sysler med alene og døgnet bare har 24 timer.

Jeg er veldig spent på å høre hva dere synes nå, et halvt år etter. Hva synes du er bra og hva kan bli bedre? Undersøkelsen settes i gang i løpet av torsdag 3. november og vil ligge ute i ca en måned. Jeg håper at du avser to minutter og blir med og gir din tilbakemelding – som utelukkende har som formål å gjøre TRINEs MATblogg enda bedre!

(Spørreundersøkelsen vises vanligvis kun én gang, men hvis nettleseren er innstilt til å slette cookies, kan det hende at spørreundersøkelsen vises på nytt.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei Trine! Jeg elsker virkelig bloggen din, og kommer innom flere ganger om dagen for å bli inspirert. Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri blir skuffet!

  Det jeg liker best med bloggen er kanskje det at man aldri vet hva som kan dukke opp! Du tester ut alt fra indiskt til japansk, og har hele tiden med gode gamle oppskrifter og tradisjoner.

  Hvis jeg skulle få ønsket meg noe, selv om det ikke er av sååå stor betydelse, så hadde det det vært flere gode bilder på fremgangsmåte. Ser du gjør dette i blandt, og jeg elsker det! Du kan veldig gjerne gjøre det oftere, når du uansett har kamera fremme:) hehe.

  Tusen takk for all insprasjon og matglede.

  Vennlig hilsen jente på 20 år.

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg skulle gjerne ha lagt ut flere bilder som beskriver fremgangsmåten der det er hensiktsmessig, men det er nok ikke alltid så lett å gjennomføre. Maten på bloggen er den jeg serverer familien min i en hektisk hverdag. Mens jeg lager maten gjør jeg, som andre fulltidsarbeidende småbarnsmødre, 1000 andre ting som å sette på vaskemaskinen, ta ut av oppvaskmaskinen, trøster treåringen, prater i telefonen – og kanskje rører jeg sammen en brøddeig også. Men, når jeg har tid og overskudd gjør jeg det gjerne, og det skal jeg fortsette med. 🙂

 2. Rett og slett herlig! masse inspirerende tips og kjempe god mat av alle slag 🙂
  Fortsett akkurat som du gjør. Må titte innom her hver dag..;-)

 3. Hei
  Etter at jeg fant bloggen din har jeg blitt en fast bruker. Jeg er veldig glad i alle middags tipsene, og har også prøvd meg på flere av gjærbakst oppskriftenen dine. Jeg er glad i å lage mat men ingen ekspert, så det at alle måltidene jeg har laget har blitt vellykket sier noe om hvor brukervennlig oppskriftene dine er. Jeg liker også at det er så lett å skrive ut oppskriftene dine uten å trenge å ta med bildene, helt topp. Jeg synes også at du har veldig variert utvalg av oppskrifter, det er alltid noe som jeg har lyst å prøve, om det så gjelder kylling, fisk, pasta eller bakverk.
  Du ligger helt øverst når det gjelder matblogg lista mi og det har du gjort lenge. Jeg regner med du blir der lenge også. Lykke til videre og takk for maten! 🙂
  Line

 4. Hei Trine!!
  Du er min kokebok for å si det enket :o) Jeg har mange ganger imponert venner og familie, selv en av mine bestevenner som er kjøkkensjef å en gourme kokk. Å det er med DINE oppskrifter. Så takk skal du ha for inspirasjonen!! Må si at bloggen din er super enkel å bruke etter du har lagt ved bildelink til forskjellige kategorier, kansje det dukker opp JULE bildelink snart siden det ikke er lenge til jul. Ellers anbefaler jeg din blogg til alle bekjente, for det er du vel fortjent. Takk for inspirasjon og mange nytelser!

 5. Synes bloggen din er fantastisk. Fant den første gang via en link hos en på vennelista mi på Facebook, og har den lagret under favorittbokmerkene mine. Som Bee vil jeg gjerne ha enda flere bilder, men uansett, oppskriftene er lette å forstå, så flere bilder er overhode ikke et krav, bare et ønske? 🙂 Synes du er kreativ, og er imponert over at du har tid til dette, på toppen av barn, barnebarn og jobb. Bloggen er oversiktlig, og det er enkelt å finne fram til det man leter etter, så jeg vet egentlig ikke om noe som kan gjøres så mye bedre.. 🙂

 6. Jeg synes bloggen din er fantastisk flott 🙂 Jeg er inne og ser hver dag 🙂 Og middagene våre kommer stort sett fra din blogg nå!
  Bloggen er veldig oversiktlig og lett å finne frem på!!!
  Jeg skryter av bloggen din til alle 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste