Endelig er dagen kommet som jeg, og flere med meg, har sett frem til lenge. MatPrat lanserer nemlig Matbloggerne i dag, som er en bloggportal som har som mål å legge til rette for matblogging, men ikke minst å gjøre matbloggene lettere tilgjengelig for matglade lesere som ønsker inspirasjon på kjøkkenet. Portalen skal ha et magasinaktig uttrykk, og skal i tillegg til å vise blogginnlegg også inneholde annen matnyttig informasjon, slik som artikler, videoer, oppskrifter og konkurranser. Dette er en portal jeg har savnet lenge!

Nå i startfasen er vi ikke så mange matbloggere på Matbloggerne. I første omgang har Lars spiser, drikker og synser, Enestående mat, Hobbykokken, På kjøkkenbenken, Villa Perlesukker, Charls og jeg flyttet over. I tillegg skal Oda fra MatPrat også blogge på portalen. Jeg vet at flere andre flinke matbloggere er i ferd med å flytte over, så dette ser veldig bra ut! Er du matblogger, eller ønsker du å begynne å blogge om mat, anbefaler jeg deg å ta en titt på portalen der du blant annet finner tilpassede bloggmaler og en bruksanvisning for hvordan du skal gå frem. På sikt tror jeg at Matbloggerne kommer til å bli Norges største og viktigste nettsted for matblogging. Det kommer også til å ligge en link på MatPrats nettside til Matbloggerne, noe som også kommer til å gjøre matbloggene mer synlig for folk flest.

Som leser vil du få favorittbloggene dine samlet på ett sted, sammen med masse annen nyttig info om mat og matglede.

TRINEs MATbloggs tilknytning til Matbloggerne kommer ikke til å medføre noen som helst endring i innhold på eller rettigheter til bloggen.

Klikk deg inn på Matbloggerne og ta en titt. Ønsker du å opprette/flytte over din egen blogg, og har spørsmål knyttet til det, kan du sende en epost til [email protected].

Ha en fin dag! 😉

(PS. I forbindelse med overflyttingen er dessverre ikke alt på plass på bloggen enda, blant annet har jeg mistet printknappen på veien. Jeg håper den kommer på plass i løpet av dagen.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Du er jammen heldig som har tilgang til elgkjøtt! Selv har jeg ikke det, og når jeg likevel må handle i den lokale kjøttdisken foretrekker jeg som regel hjort eller reinsdyr…. Kanskje kommer det oppskrift på elgkjøtt i løpet av høsten, men kan nok ikke love noe. 😉

  1. Hei, Du trenger ikke flytte domenet hvis du eier et domene, f.eks matbloggerne.no. Vi jobber med å sette opp en automatikk i forhold til denne overføringen men foreløpig kan du send en mail til [email protected] så skal vi ordne det for deg.

   Tonje, MatPrat

 1. Hei! Dette såg veldig spennende ut. Jeg prøvde å registrere meg og fikk beskjed om at jeg skulle motta en mail for å godkjenne kontoen. Men det kommer ingen mail. 🙁

  1. Hei Marlene,

   Vi sjekker dette opp for deg. Det er mange som har registrert seg allerede så det ser ut til å fungere fint.

   Tonje, MatPrat

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste