Nå er jeg tilbake etter en ukes ferie på Rhodos, hvor jeg har nytt late dager med sol- og badeliv sammen med mannen min og vesle Mathias. Jeg har tatt fri fra bloggen i denne perioden, men jeg har hatt noen innlegg som har blitt publisert automatisk. Tilbakemeldinger fra flere lesere har gitt uttrykk for at mine daglige oppdateringer har vært savnet, og det er jo hyggelig å høre!

Mens jeg var bortreist gikk også startskuddet for Aftenpostens «Bloggstafett», hvor de i åtte uker slipper utvalgte matbloggere til som «ferievikar» på Yngve Ekerns matsider i lørdagsutgaven. Jeg fikk æren av å være førstemann ut og artikkelen kan du lese i Aftenposten den 25. juni eller HER. Jeg har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på artikkelen og det var veldig rart å ikke ha lest den endelige utgaven selv. Etterhvert ble den tilgjengelig på nett og da var det kjekt å ha iPhone tilgjengelig! Jeg skulle egentlig bidra med to artikler, men da det viste seg at de ikke kunne vente med å få mitt bidrag til jeg var tilbake fra Hellas, fikk en annen blogger heller slippe til. Det blir spennende å følge bloggstafetten fremover!

Jeg valgte å satse på enkel sommermat, sitronmarinerte kyllingspyd med rykende fersk foccacia og en deilig jordbærdessert. Oppskriften på eltefri foccacia er allerede publisert på matbloggen og den finner du HER, mens oppskrifter på jordbærdesserten og kyllingspydene (med tilbehør) kommer senere i uken.

På grunn av travle uker før Hellasturen er jeg veldig på etterskudd ift å besvare kommentarer, spørsmål og øvrige henvendelser, men jeg skal forsøke å svare de fleste. Jeg vil imidlertid først og fremst prioritere å oppdatere bloggen – og ha enda litt mere ferie, som jeg nå har fått en forsmak på…

(Foto: faksimile fra www.dinmat.no)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Godt å ha deg tilbake:) Har savnet den daglige oppskriften. Er innom nettsiden din hver dag for å se etter gode tips og oppskrifter. Familie og venner spør nå automatisk om det er fra «Trines matbogg» når de får en ny rett. Og det er det som oftest 😉

  2. Takk for strålende oppskrift på focaccia-brød, det ble saftig og godt selv etter bare 8 timers heving. Siden din fortjener såvisst å bokmerkes. God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste