For en gangs skyld fikk mannen min rett. For en tid tilbake sa han nemlig “God Morgen Norge og Wenches kjøkken neste!”. Jeg himlet da med øynene (som det jo hender jeg gjør når han kommer med hinsides kommentarer) og ga klar beskjed om at det var nok å ta i litt ja…

Så feil en kan ta, men det er helt ok! I dag har jeg altså laget mat sammen med Wenche på God Morgen Norge. På menyen sto ovnsbakt torsk med chorizosalsa, asparges og blomkålpurè. Jeg kan ikke si annet enn at det var veldig rart å skulle lage mat på TV, men når en er oppi det er det utrolig hvordan en glemmer det som er rundt en – og ikke minst hvor fort tiden går. Wenche var utrolig flott å jobbe sammen med – ja det var utrolig gøy! Vil du se innslaget med Wenche og meg kan du ta en titt HER.

I forkant av torskeseansen ble jeg intervjuet av Signe, sammen med en annen matblogger, nemlig Lars, se HER. Det var utrolig gøy å treffe Lars også. Jeg har enda til gode å treffe en matblogger jeg ikke liker! Lars’ bidrag var en lakserett, men han hadde “jukset” og laget den hjemme med et kamerateam til stede. Innslaget om Lars og GodMorgenlaksen finner du her.

Jeg vil ellers benytte anledningen til å takke for alle koselige kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått i tilknytning til dette. Det setter jeg utrolig stor pris på! Og eventuelle nye lesere som har stukket innom etter innslaget i dag ønskes varmt velkommen – og på gjensyn!

(Bildene er hentet fra www.tv2.no)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Da har jeg akkurat sett innslaget på GMN. Du gjorde en flott figur og det var veldig morsomt å se deg “live” :-). Skulle ønske du hadde fått laget mer av maten, men tiden er knapp, så det er vel slik det må være. Retten ser forresten fantastisk ut og står på menyen i morgen.
    Tusen takk for innsatsen du legger ned i bloggen. Den er dagens høydepunkt 🙂

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding. Kos dere med deilig torskemiddag i morgen. Vi drøyer med torsk et par uker tror jeg, vi har nemlig prøvesmakt ulike varianter i det siste, og har fått nok torsk for noen uker… 😉

  2. Er utrolig stolt! -Nå må jeg begynne å lage bedre mat hjemme, du er helt klart en inspirasjonskilde 😉 legger til bloggen din i favoritter!

  3. Det var virkelig kjekt å se deg live på TV. Maten så delikat du og jeg ble faktisk sulten 🙂 Du gjorde en god figur og om du blir lei bloggen kan du heller hoppe over til TV. Du klarer deg så fint. Vår egen Nigella, det hadde vært noe.
    Jeg har akkruat hatt en trivelig stund med en god kopp kaffe og en Biscotta. Kaker laget etter din oppskrift så klart. 🙂

  4. Fulgte spent med på GMN i dag…du klarte deg veldig bra:) Er så og si daglig innom bloggen din…. kjempegod inspirasjon og mange supre retter….Tusen takk for kjempefin blogg som er sååå kjekk å følge:):):)

  5. Matbloggen din er helt suveren! All maten jeg har laget etter dine oppskrifter vært kjempesuksess hjemme. Mye sundt og godt som også ungene mine på 4 og 6 spiser! Tom. hjemmebakt brød! Kjempeartig å se deg live. Takk for en flott blogg!

  6. Hei. Er på kurs og fikk ikke sett deg på tv, men du har jo lagt ut klipp, så nå har jeg jammen sett det. Veldig gøy og se deg live, og torskeretten skal prøves med det første. Det så kjempegodt ut.Stå på videre. Er sikkert på at du får mange nye tilhengere….

    Jane

  7. Så kjekt at du la ut link. Jeg hadde satt opp på dagsplanen min at jeg skulle se deg på tv, men så fikk jeg det ikke til likevel:(. Derfor var det veldig kjekt å se det nå:). Kjempebra, kjekt å se!

  8. Hei Trine,
    Jeg fikk med meg innslaget på direkten i dag (mer eller mindre tilfeldig, hadde fri), og det var så stas å se deg på tv’n. Du var så flink og rolig, på meg hadde sikkert skravla gått i ett av nervøsitet…! Morten hadde 30 års lag i helgen, og da laget han din Beef Bourginon gryte som vi sikkert har servert for iallefall 5. gang for våre middagsgjester. Den slår aldri feil, og blir ALLTID godt mottatt!! Vi er så glad for å ha oppdaget bloggen din. Stå på videre!

    Stor klem fra Solveig

    1. Hei Solveig,

      Takk, takk. Wenche hadde stålkontroll, og da var det lett å slappe av! Så gøy å høre at gryteretten har falt i smak hjemme hos dere.

      Klem til deg også 😉

  9. Hei Trine.
    Prøvde torskeretten i dag til middag og fikk klar melding om at denne ville de ha mange ganger til. Det ble ingen rester i dag.Utrolig godt m blomkålpure.
    hilsen Lena

  10. Skal absolutt prøve torskeretten din. Ser helt fatastisk god ut og blir veldig inspirert av bloggen din 🙂 Morsomt å se deg live.

    Men tar du alltid vekk alle frøene når du bruker chilli? Når chilli stekes så forsvinner jo en del av det sterke. Hvis man fjerner alle frø så smaker det jo bare paprika.

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding! I og med at vi har en treåring som stort sett spiser det samme som oss fjerner jeg som regel frøene. Men skal jeg ha noe som virkelig river lar jeg frøene sitte og lager noe annet til treåringen. 😉

  11. Var kjempe koselig å se deg på gmn var utrolig koselig å se deg lage litt mat etc.. du er så flink! retten skal så prøves ut,, men uten pølsen da er veggis men spiser litt fisk.. du har ikke noen gode viggis oppskifter på lur da?
    🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste